Scroll Top

NHL: Anaheim Ducks – Tampa Bay Lightning

Ottelussa kohtaavat Atlantic-divisioonan toisena oleva Tampa Bay ja Pacific-divisioonaa johtava Anaheim Ducks. Molemmat joukkueet tulevat otteluun tappio niskassaan ja maalia lähdetään varmasti hakemaan hanakasti. Kummassakin joukkueessa on kamalasti maalintekotaitoa.

Vierasjoukkue Lightning on voittanut viimeisestä kahdeksesta ottelusta vain kolme, mutta merkille pantavaa on se, että viidessä on menty hienosti yli over rajan. Tampa Bay on koko kauden ollut hyvin herkkä over-joukkue ja se johtaa 191 osumallaan joukkueiden maalitilastoa. Omissa on myös soinut kiitettävät 159 kertaa. Lightningin ongelmat ovat olleet vieraissa (13-12-5), suoria voittoja on tullut siis vain 13.

Kotijoukkue Anaheim menetti sairastuvalle koko kauden erinomaisesti pelanneen suomalaispuolustaja Sami Vatasen, joka on sivussa alavartalovamman takia. Tampalle se tietää paria maalipaikkaa lisää. Anaheim on Lightningin tavoin pelannut suurimaalisia otteluita läpi kauden. Varsinkin kotona pelatessa Ducks on totutusti laittanut kiekkoa pussiin urakalla.

Ottelu tulee olemaan vauhdikas ja kummankaan joukkueen maalivahdit eivät ole viimeaikoina loistaneet, joka tietää paljon maaleja. Aloittavia maalivahteja ei ole vielä julkistettu.

NHL

Anaheim Ducks – Tampa Bay Lightning

Kello 05:00

Maaleja yhteensä yli 5,5 @ 1.86 Unibet

 

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa Unibet! Uusille käyttäjille on luvassa 100€ ensitalletusbonus ja 10€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä Unibet muistaa Gamblersin kautta lähes viikoittain huikeilla bonuksilla ja kampanjoilla. Unibetille saat tilin täältä!

Related Posts

Comments (1)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.