Scroll Top

NHL: Rangers saa vierakseen San Jose Sharksin

San Jose Sharks saapuu New York Rangersin vieraaksi Madison Square Gardenille. Molemmat joukkueet ovat pelanneet vasta kaksi peliä, josta Sharks on voittanut molemmat varsinaisen peliajan puitteissa, kun taas Rangers on kärsinyt voiton lisäksi yhden tappion.

Haiden joukkueen vitamiinit pimeässä syksyssä ovat pitäneet joukkueen kunnossa, eikä sairaslistalle ole tunkua. Rangersilta puolestaan uupuu kokoonpanosta melkein ketjun verran väkeä. Puolustuksen puutteet antaa näyttöpaikan ja kauden avauksen Dylan McIlrath:lle, joka paikkaa Dan Girardin ja Kevin Kleinin poissaoloja.

Sharksin maalilla aloittaa Martin Jones, joka on päästänyt vain 3 maalia 50:stä laukauksesta maalia kohti ja pelannut vakuuttavaa peliä.

Embed from Getty Images

Antti Raanta saa vuoronsa tänään kauden avauksessaan, kun Henrik Lundqvist on aloittanut ja pelannut kaksi ensimmäistä Rangersin peliä. Raannalla onkin hyvä paikka näyttää mistä kana pissii, sillä Raanta pelasi vakuuttavasti varsinkin viime kauden loppupuolella.

Embed from Getty Images

Suomalaisia nähdään myös toisessa päädyssä, kun Joonas Donskoi jatkaa vahvaa peliään 2.ketjun oikealla laidalla. Donskoi on viimeiseen kahteen peliin tilastoihin saanut yhden syöttöpisteen, neljä laukausta ja +2 plusmiinus-tilastoissa.

Rangersin ensimmäiset pelit ovat olleet melkoista maalijuhlaa niin omassa kuin vastustajankin päätyssä. 13 maalia kahdessa ottelussa, tilastolla 7:6.

Sharks ei myöskään ole ollut kovin matalalla profiililla liikenteessä, tilastoiden 8 häkkiä paperille, josta voitokkaasti irronnut lukema 5:3.

Rangersin sairaspoissaolot puolustuksessa ja Sharksin ylivoimapeli, sekä hyökkäyspelin vahvuus antaa Sharksille pienen edun. Raanta on ollut vahvassa asemassa edellisissä peleissä San Josea vastaan, joten itseluottamusta löytyy, varsinkin kotikentällä. Sharksin Martin Jones on kuitenkin näytöillään kovassa kunnossa.

Loistava matsi tulossa!

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.