Scroll Top

NHL: Chicago Blackhawks – Pittsburgh Penguins

Tänään NHL:n ystäviä jälleen hellitään, kun United Centerissä pelataan kello 19:35 Suomen aikaa. Chicago Blackhawks (34-18-4) saa vieraakseen Pittsburgh Penguinsin (32-15-8) ja odotettavissa on korkeatasoista sekä vauhdikasta jääkiekkoa.

Molemmilla joukkueilla on kasassa 72 pistettä, mutta Blackhawks on pelannut yhden ottelun enemmän. Pittsburgh lähtee varmasti haastamaan kovaa ja hakemaan pisteitä kotiin viemisiksi. Penguins majailee itäisen konferensin viidentenä ja Blackhawks puolestaan läntisen konferensin neljäntenä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi tiukan taiston jälkeen voittomaalikilpailussa Chicagon 2-3 voittoon.

Vierasjoukkue Penguins on löytänyt maalijyvänsä ja tulosta on alkanut syntyä, joukkue on voittanut seitsemästä edellisestä ottelustaan viisi. Neljästä edellisestä vierasottelusta on taskussa kolme voittoa, joten vieraissakin on kulkenut. Kahdessa edellisessä ottelussa tämä Pittsburghin ylpeys on latonut yhdeksän maalia.

Kotijoukkue Blackhawks on pelannut aiemmin kuluvalla viikolla kolme kotiottelua, joista taskussa on kaksi tappiota varsinaisen peliajan jälkeen ja yksi suora voitto. Joukkueen maalinteko toimii, kuten myös illan vierasjoukkueen Penguinsin. Blackhawksin Patrick Kane johtaa NHL:n pistepörssiä 63 pisteellään ennen Flyersin Jakub Voracekia, jolla on kasassa 60 pistettä. Chicagolla on kasassa NHL:n neljänneksi eniten tehtyjä maaleja yhdessä Predatorsin kanssa. Chicagolaisryhmän maalinvartijana aloittaa Corey Crawford, joka on torjunut kiekkoja 92% tehoilla.

Molempien joukkueiden parhaat pistemiehet ovat mukana ja ottelusta ei vauhtia tule puuttumaan. Ottelusta on lupa odottaa runsasmaalista, mutta ottelun voittajaa on vaikea ennustaa.

 

NHL

Chicago Blackhawks – Pittsburgh Penguins

Kello 19:30

Maaleja yhteensä yli 5,5 @ 2.08 Unibet

 

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa Unibet! Uusille käyttäjille on luvassa 100€ ensitalletusbonus ja 10€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä Unibet muistaa Gamblersin kautta lähes viikoittain huikeilla bonuksilla ja kampanjoilla. Unibetille saat tilin täältä!

Related Posts

Comments (1)

Ai että, naposteltavat ostettu ja nyt hakataan NHL15 pelin alkuun saakka! ; )

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.