Scroll Top

SM-liiga – SaiPa hankki Curtis Hamiltonin Tapparasta

Kanadalainen laitahyökkääjä Curtis Hamilton vaihtaa seuraa SM-liigassa. 26-vuotias kanadalainen siirtyi joulukuun lopussa Tapparaan, jossa mies ehti pelata viisi ottelua ilman tehomerkintöjä. Hamiltonin rooli jäi Tapparassa kuitenkin todella pieneksi ja peliaikaa kertyi alle 10 minuuttia ottelua kohden, joten mies päätti vaihtaa seuraa.

Hamilton siirtyy Tapparasta SaiPaan, jossa mies pelasi myös viime kaudella. SaiPassa Hamilton pelasi 43 ottelua tehoin 14+13, mutta siirtyi vielä loppukauden tyhjennysmyynnissä pätkäsopimuksella TPS:ään, jossa mies pelasi kuitenkin vain kaksi ottelua. Hamiltonin ja SaiPan välinen sopimus kattaa loppukauden.

Embed from Getty Images

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksan mukaan SaiPa on etsinyt laadukasta hyökkääjää jo pidemmän aikaa.

Tuttu kaveri, jonka suuri osa pelaajista tuntee. Hänen avut ovat kahden suunnan pelaamisessa ja hän taitaa myös maalinteon. Curtis on sopiva tyyppi joukkueeseen niin pelaajana kuin ihmisenä, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kommentoi seuran tiedotteessa.

Hamilton liittyi joukkueen vahvuuteen maanantaina ja on SaiPan kokoonpanossa todennäköisesti jo huomisessa kotiottelussa Vaasan Sporttia vastaan.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.