Scroll Top

Lentopallon Maailmanliiga- Suomi kohtaa Egyptin

Suomi kohtaa lentopallon Maailmanliigassa perjantain ja lauantain välisenä yönä Egyptin. Suomi on aloittanut uudella joukkueellaan mukavasti ja otti avau viikonloppuna 2 voittoa ja kärsi yhden tappion. Varsinkin 3-1 voitto Kuubasta oli todella kova näyttö Suomen vahvasta joukkuepelistä. Nuorentuneen ja kokemattoman maajoukkueen ehdoton avainpelaaja on kokenut Olli-Pekka Ojansivu, joka oli esimerkiksi Kuubaa vastaan aivan häikäisevässä iskussa.

Embed from Getty Images

Egypti on aloittanut myös Maailmanliiga urakkansa hyvin ja joukkue pystynyt voittamaan Kiinan sekä Tshekin ja ainut tappio on tullut kovaa Kanadaa vastaan. Egypti on maailman rankingissa sijalla 17, joten kova joukkue on Suomen pojilla vastassa. Egyptin joukkueen ehdoton selkäranka on passari-hakkuri kaksikko Hossam Abdalla- Ahmed Elkotb. Hakkuri Elkotb teki avausviikonloppuna 21.7 pistettä ottelua kohden, joten Suomen puolustus saa olla tarkkana tämän kaverin kanssa.

Arvio

Tiukka ja tasainen ottelu on koska niin tasavahvat joukkueet on vastakkain. Mikäli Suomen hakkuri Ojansivu on vireessä on Suomella avaimet, jopa ottelun voittamiseen. Pitää kuitenkin muistaa, että Suomen joukkue on nuorentunut todella paljon mikä näkyy ajoittain vielä virheinä. Ei olisi mikään ihme jos tänään nähtäisiin täysi viiden erän matsi.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.