Scroll Top

Suomi kohtaa Slovakian sunnuntaina

image

Sunnuntaina on Suomi jälleen tulessa kun jääkiekon MM-kisoissa vastaan tulee Slovakia. Suomi on voittanut kaikki alkusarjan kuusi otteluaan. Lauantaina joukkue kaatoi Ranskan kypsän esityksen jälkeen 3-1, vaikka parannettavaa tuosta pelistä jäikin. Suomen kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia sunnuntain Slovakia otteluun. Ranska-ottelussa loukkaantunut Anssi Salmela jää pois Slovakia kamppailusta ja tilalle tulee Tommi Kivistö. Suomen hyökkäyspelaaminen on ollut vähän tukkoista viime otteluissa mutta onneksi Aleksander Barkovin johtama ketju on ollut koko kisat tehokkaalla pelipäällä.  Slovakia aloitti kisat kahdella voitolla mutta sen jälkeen on tullut kolme tappiota ja puolivälieräpaikka näyttää karkaavan. Varsinkin tappiot Saksalle ja Valko-Venäjälle olivat kirveleviä. Slovakian kolmen edellisen pelin maaliero on surkea 3-14.

On Slovakian joukkueessa kuitenkin hyviä yksilöitä, kuten ykkösketjun laituri Marko Dano, joka pelaa NHL Winnipeg Jetsissä. Esille pitää nostaa myös kokenut puolustaja Andrej Sekera. Sekera teki päättyneellä NHL-kaudella puolustajalle kunnioitettavat 30 (6+24) tehopistettä. Slovakia pystyy kyllä haastamaan Suomen, mutta riittääkö se voittoon selviää sunnuntaina.

Embed from Getty Images

Näillä aseilla Suomi voittaa

Ottelun alun pitää olla parempaa luokkaa mitä sen on ollut kahdessa edellisessä ottelussa

– Puolustajat voisivat paremmin tukea hyökkäyksiä sekä pakkien laukausten pitää olla parempaa  mitä se on tähän mennessä kisoissa ollut.

-Ylivoimapelaamisen pitää parantua Slovakia otteluun. Suomi aloitti kisat todella loistavalla ylivoimalla mutta viime pelit ollu vaikeampaa. Nyt olisi saatava ylivoima kuntoon.

Embed from Getty Images

 

Haetaan ComeOnilta seuraavat mainiot linet. ComeOn on erikoistunut aasialaisiin tasoituksiin ja niiden tulkintataulukon löydät Geen sivuilta!

JÄÄKIEKON MM2016

Slovakia – Suomi
Kello 20:15

Slovakia +2.5 @ 1.80 ComeOn
Andrej Sekera tekee maalin @ 9.75 ComeOn
Maalimäärä 1. erä, alle 1.5 @ 1.74 ComeOn

ComeOn on nyt toiminut muutaman vuoden ja on tullut jäädäkseen! Aloitusbonus on tuplaus 300€ asti tai 50€ pelirahaa 10€ talletustasi vastaan. Reilua ja luotettavaa ilmaista rahaa. Hyppää mukaan TÄÄLTÄ!

Comeon-GIF

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.