Scroll Top

Leijonat saa todellisen huippuvahvistuksen MM-kisoihin

lätkä

Suomen jääkiekkomaajoukkue sai todella hyviä uutisia, kun NHL:ssä huippukauden pelannut Colorado Avalanchen Mikko Rantanen ilmoitti tulevansa vahvistamaan Leijonaryhmää Tanskassa pelattavissa MM-kisoissa. Rantanen on jo nyt neljäs suomalainen NHL:än huippunimi, joka on ilmoittanut tulevansa MM-kisoihin. Aikaisemmin tulostaan ilmoittivat Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Mikael Granlund.

Rantanen oli päättyneellä NHL-kaudella paras suomalainen pistemies runkosarjassa tehden tehot 29+55 ja pudotuspeleissä mies teki kuudessa ottelussa tehot 0+4. Kausi oli kokonaisuudessaan Rantasen NHL-uran selvästi paras niin pisteiden, kokonaisvaltaisen pelaamisen kuin kehittymisen osalta eli kausi oli Rantasen niin sanottu läpimurtokausi.

Leijonien tiedotteessa Rantanen totesi, että nyt kun olen saanut pari päivää vetää happea pudotuspelien päättymisen jälkeen on taas mukavaa hypätä kaukaloon. Haluan ehdottomasti olla mukana kisajoukkueessa.

Myöskään Rantasen seura Colorado ei ollut millään tavalla näyttämässä punaista valoa nuorukaisen kisamatkalle vaan päin vastoin. Avalanchen GM Joe Sakic antoi kauden päättävässä palaverissa vapaasti nuoren laitahyökkääjänsä päättää MM-kisoihin lähdöstä.

Rantanen tuo hyökkäykseen ehdottomasti ainakin lisää kokoa sekä suoraviivaisuutta ja myös fyysisyyttä vaikka mies ei olekkaan tunnettu varsinaisesti fyysisestä pelistään vaikka häntä pidetäänkin niin sanottuna voimahyökkääjänä. Ensisijaisesti TPS-kasvatti tuo maalinteko sekä pelintekovoimaa, jota Lejonaryhnässä ei ole todellakaan ikinä liikaa. Rantanen voikin olla todella iso tähti kevään MM-kisoissa verrattuna minkä tahansa muun joukkueen pelaajaan eikä olisi ihme vaikka mies oli pistepörssissä todella korkealla ja valittaisiin kisojen päätteeksi tähdistöön, mutta sen lopulta Tanskan MM-kisat tulevat sitten näyttämään miten hyvin Rantanen itse kisoissa onnistuu.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.