Scroll Top

Joel Armian iskemä hattutemppu siivitti Montrealin voittoon

Embed from Getty Images

Montreal Canadiensia edustava Joel Armia iski lauantain vastaisena yönä NHL-uransa ensimmäisen hattutempun. Montrealin neljästä maalista kolme oli suomalaishyökkääjän käsialaa, kun kanadalaisseura haki vierasvoiton New York Rangersin kustannuksella.

Ensimmäinen Armian maaleista syntyi toisessa erässä, kun mies kamppaili irtokiekon sisään maalinedustalta. Päätöserässä laitahyökkääjä osui vielä kahdesti, joista jälkimmäinen sujahti tyhjään maaliin. Armian vastahyökkäyksestä iskemä 3-1 maali jäi puolestaan ottelun voittomaaliksi. Tuohon maaliin syöttöpisteen saalisti tulokaspelaaja Jesperi Kotkaniemi.

Kyseessä oli Armialle toinen perättäinen kamppailu, jossa hän onnistui maalinteossa. Edellisessä ottelussa suomalainen katkaisi 14 ottelua kestäneen kuivan kautensa.

– Tällä hetkellä ei ole väliä, kuka ne maalit iskee, sillä tarvitsemme vain voittoja. Mutta totta kai tuntuu hyvältä, kommentoi Armia pelin päätyttyä.

Armia on tehoillut tällä kaudella 40 pelaamassaan ottelussa tehopisteet 10+7=17. Miehen henkilökohtainen piste-ennätys NHL-jäiltä on 29 pistettä, joka syntyi viime kaudella Winnipeg Jetsin riveissä.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.