Scroll Top

NHL kausi alkaa – Seuraa näitä suomalaispelaajia ensi yönä

Ensi yönä se sitten alkaa nimittäin kauan odotettu NHL kausi. Yön ohjelmassa on neljä ottelua. Ottawa kohtaa kotonaan Toronton, Edmonto saa vastaansa Calgaryn, San Jose puolestaan isännöi Los Angeles Kingsiä. Yön mielenkiintoisin ottelu pelataan kahden suuren välillä, kun Chicago isännöi St. Louis Bluesia.

Yön seurattavat suomalaispelaajat

Leo Komarov Toronto

Torontossa kauden aloittaa Leo Komarov. Jännä seurata alkaako tämä kausi pisteiden ja maalien valossa samanlailla kuin viime kausi. Se on kuitenkin varmaa, että taklaustilastossa tämä mies tulee olemaan korkealla

Embed from Getty Images

Jori Lehterä St. Louis

Viime kausi oli Lehterältä pettymys pisteiden valossa vaikka playoffit menivätkin suhteellisen hyvin. Saako Lehterä nyt jo heti kauden alussa pelinsä kuntoon selviää tulevien viikkojen aikana.

Embed from Getty Images

Jesse Puljujärvi Edmonton

Nuorukainen pääsee heti aloittamaan ylhäällä. Puljujärvi on ehdottomasti yön seuratuin pelaaja suomalaisista. Saako mies heti avausottelussa pistetilinsä auki selviää tulevan yön aikana.

Embed from Getty Images

Joonas Donskoi San Jose Sharks

Joonas Donskoi pelasi viime kaudella uskomattoman tulokaskauden ja miehen otteet vain paranivat kauden edetessä ja playoffeissa mies oli joukkue tärkeimpiä pelaajia. Harjoitusottelut ennen kauden alkua menivät Raahen Teräs Kiekon kasvatilta todella hyvin, joten on lupa odottaa, että tulevasta kaudesta tulee todella hyvä niin pelillisesti sekä tehojenkin puolesta.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.