Scroll Top

Jääkiekko – NHL:ssä mielenkiintoisia seurasiirtoja

Jääkiekkoliiga NHL:ssä eletään jännittäviä aikoja, kuin lähes päivittäin tulee mielenkiintoisia siirtoja seurojen välillä. Lisää mielenkiintoa tämän kesän siirto rulettiin tuo tulokasseura Vegas Golden Knights, joka pelaa ensi kaudella NHL:ssä.

San Jose Sharks ikoni Patrick Marleau siirtyy Torontoon

Viime yönä nähtiin todella yllättävä siirto, kun koko 19 -vuotisen NHL -uransa San Jose Sharksia edustanut Patrick Marleau siirtyi kolmivuotisella sopimuksella Toronto Maple Leafsiin. Marleaun ja Toronton välisen sopimuksen arvo on 18,75 miljoonaa dollaria, joka takaa hyökkääjälle 6,25 miljoonan dollarin vuosi palkan.

Embed from Getty Images

Marleaun palkka on kuitenkin jaettu niin, että ensimmäisenä kautena hän tienaa peräti 8,5 miljoonaa dollaria, toisena kautenaan 6 miljoonaa ja viimeisenä sopimuskautenaan hän tienaa vielä 4.25 miljoonaa dollaria.

Monelle San Jose Sharks fanille tulee varmasti ikävä Marleaun otteita. Mies pelasi seurassa yhteensä 1493 runkosarjaottelua ja teki niissä 1082 tehopistettä.

 

Kokenut Stanley Cup voittaja vahvistamaan Carolina Hurricanesin hyökkäystä

Carolina Hurricanes kaappasi vapaiden agenttien markkinoilta kokeneen Justin Williamsin. Kolminkertainen Stanley Cup voittaja Williams ja Carolina tekivät kaksivuotisen sopimuksen, joka takaa kokeneelle hyökkääjälle uransa rahakkaimman sopimuksen, jonka arvo on noin 9 miljoonaa dollaria.

Embed from Getty Images

Carolina teki viisaan ja hyvän päätöksen palkatessaan kokeneen ja kaiken nähneen Williamsin nuoreen joukkueeseen. Mies tuo seuraan ja joukkueeseen eritoten voittamisen kulttuuria mitä ei viime vuosina ole seurassa liiemmin nähty. Williams on myös takuuvarma noin 50 tehopisteen pelaaja, joita ei Carolinan joukkueessa liikaa ole. Mikäli joukkue selviytyisi ensi kaudella pudotuspeleihin asti niin siellä Williams vasta kukkaan puhkeaisi. Mies on ollut urallaan nimenomaan isojen pelien mies. Jokatapauksessa Williams tuo joukkueeseen kokemusta, ammattimaisuutta sekä voittamisen kulttuuria. Myös nuoret suomalaiset Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho saavat ottaa oppia kokeneesta Williamsista.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.