La Liga: FC Barcelona – Levante

La Liga Messi BBVA

FC Barcelona kohtaa kotonaan Levanten. Barcelona porskuttaa tällä hetkellä 10 ottelun voittoputkessa, ja heidän 9/10 ottelussaan on tehty vähintään 4 maalia. Barcelona on toisella sijalla liigassa pisteen erolla Real Madridiin, joten pisteet on otettava hinnalla millä hyvänsä. FC Barcelona on ollut vuoden 2015 parhaimpia joukkueita, heidän hyökkäystrio Neymar-Suarez-Messi on tehnyt tuhoisaa jälkeä.

Levante on tällä hetkellä 18. sijalla liigassa, he ovat hävinneet viimeisestä 5 ottelusta 3. Levante on päästänyt toiseksi eniten maaleja liigassa ja tänään ei tule olemaan heille helppoa puolustuksen osalta, kun Barcelona pääsee hyökkäämään parhaan miehityksen turvin kotonaan Camp Noulla.

Barcelonan hyvät suoritukset hyökkäyspäässä ja kotietu tukevat maalien overiksi painumista. Kun Suarez saadaan vielä osumaan maalipuiden väliin, niin jälki on tuhoisaa. Nähdään maalirikas ottelu, jossa Barcelona ottaa turvallisen voiton.

La Liga

Barcelona – Levante

Kello 18:00

Maaleja yhteensä yli 4,5 @ 2.05 Unibet

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa Unibet! Uusille käyttäjille on luvassa 100€ ensitalletusbonus ja 10€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä Unibet muistaa Gamblersin kautta lähes viikoittain huikeilla bonuksilla ja kampanjoilla. Unibetille saat tilin täältä!

 

 

Related Posts