Jukureille toinen kiinnitys ennätyspitkässä ottelussa

Jukurit siirtyi ottelusarjassa johtoon voitoin 2-0 kaadettuaan Hokin maalein 3-2. Voittomaali syntyi ajassa 151.31, ja se on Suomen ennätys.

Hokki – Jukurit 2-3 ja. (otteluvoitot 0-2)

Kajaanin Hokin ja Mikkelin Jukurien välinen Mestiksen välieräottelu jää historiankirjoihin Suomen pisimpänä jääkiekko-otteluna. Keskiviikkona kello 18:30 alkaneessa ottelussa pelattiin varsinaisen peliajan lisäksi reilut neljä ja puoli jatkoerää, kunnes 3-2-voittomaalin viimeisteli Jukurien Joonas Kalliola otteluajassa 151.31. Kello oli tuolloin 00:10.

Edellinen Suomen ennätys oli Liigan tämän kevään villi kortti -kierroksen ottelu IlvesHIFK. Tuo ottelu kesti 134 minuuttia ja 14 sekuntia.

Jukurit ja Hokki kohtaavat seuraavan kerran perjantaina, jolloin pelataan Mikkelissä. Loppuottelupaikka irtoaa neljällä otteluvoitolla.

TUTO Hockey – KooKoo 2-1 (otteluvoitot 2-0)

Keskiviikkona pelattiin myös Turussa, ja TUTO Hockeyn ja KooKoon välisessäkin ottelussa ratkaisu saatiin vasta jatkoerissä. Ratkaisijaksi nousi TUTO Hockeyn Mikko Laine, joka sivalsi voittomaalin ajassa 89:31, ja turkulaisjoukkue otti jo toisen kiinnityksen loppuottelupaikkaan.

KooKoo oli kiinni voitossa vielä neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä, kun kouvolalaiset johtivat 1-0 Jarno Lippojoen maalilla. Kolme ja puoli minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä TUTO Hockeyn Aki Keinänen kuitenkin toi turkulaiset tasoihin, ja ratkaisu haettiin ylitöinä.