JYP-Akatemian kausi päättyi – Hokki jatkaa välieriin

Kajaanin Hokki voitti torstai-iltana Jyväskylässä JYP-Akatemian maalein 5-2 ja kaatoi jyväskyläläisjoukkueen puolivälieräsarjassa otteluvoitoin 4-2. Hokki eteni toisella kaudella peräkkäin välieriin.

Kajaanilaisten maalitehtailun aloitti avauserässä Christoffer Seppelin, ja Niko Saarenpää lisäsi johtoa 2-0-maalillaan. Toisessa erässä Antti Kalapudas ja Miska Humaloja veivät Hokin lopulliselle karkumatkalle. JYP-Akatemia teki kaksi kavennusosumaa, mutta Miska Humalojan päätöserässä tyhjään maaliin iskemä 5-2-osuma sinetöi loppulukemat.

Hokin välierävastustaja saattaa ratketa jo perjantaina, jolloin muissa edelleen käynnissä olevissa ottelusarjoissa pelataan kuudennet ottelut. KooKoo johtaa SaPKoa otteluvoiton 3-2 ja LeKi TUTO Hockeyta niin ikään 3-2. Viimeistään vastustaja selviää lauantaina, jolloin pelataan mahdolliset seitsemännet ottelut.

Jos KooKoo ja LeKi ottavat välieräpaikat, kohtaa Hokki välierissä KooKoon. Jos KooKoo ja TUTO Hockey ottavat jatkopaikat, kohtaa Hokki välierissä Jukurit. Mikäli SaPKo ja LeKi ottavat jatkopaikat, Hokki kohtaa LeKin. Neljäs vastustajavaihtoehto on TUTO Hockey, joka asettuu kajaanilaisia vastaan siinä tapauksessa, että SaPKo ja TUTO Hockey etenevät välieriin.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.