Hokki katkaisi TUTO:n voittoputken tylysti

image

Hokki – TUTO Hockey

4-1 (0-0, 2-1, 2-0)

TUTO matkusti kolmen voiton jälkeen viikonlopuksi vieraspelimatkalle ja ensimmäisenä vastaan luisteli sarjakärki Kajaanin Hokki. Hokki olikin kotihallissaan lopulta TUTOa parempi maalein 4-1.

KUVA: TUTO
KUVA: TUTO

”Vastustaja iski kovalla prosentilla paikoista maalit. Pienikin virhe meille ja heti heilahti”, sanoi TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen ottelun jälkeen.

Tasaisen avauserän jälkeen joukkueet aloittivat maalinteon toisessa erässä, kun TUTOn Olli-Pekka Heinimäki siirsi laatan takatolpalta tyhjään Hokki-maaliin. Turkulaiset pelasivat maalin syntyessä kahden miehen ylivoimalla. Hokki tuli kuitenkin tasoihin vain noin minuutti TUTOn avausosuman jälkeen, kun Christoffer Seppelin karkasi jäähyaitiosta läpiajoon, eikä erehtynyt.

”Meillä oli 1-1-tilanteessa ihan riittävästi paikkoja ratkaista peli, mutta meidän pitää pystyä paremmalla prosentilla tappamaan peli, kun paikka on”, Lehkonen sanoi.

Voittomaali toisen erän lopussa

Kotijoukkue Hokin voittomaali syntyi toisen erän lopussa, kun Miska Humaloja nousi röyhkeästi TUTOn maalille ja löi kiekon reppuun. Kotijoukkue osui vielä päätöserässäkin kahdesti, kun Markus Piispanen ja Samu Pyykkönen kävivät kumpikin vuorollaan rankaisemassa TUTOa. Piispasen maali oli ylivoimamaali.

”Meillä jäi pienten asioiden parempi hoitaminen hieman puolitiehen ja vastustajan hyvät pelaajat löivät kiekon hyvällä prosentilla pönttöön”, päätti Lehkonen.

TUTO matkustaa vielä heti perjantaina Joensuuhun, jossa se kohtaa lauantaina Mestiksessä neljäntenä olevan Jokipojat.