TUTOlla kasvojenpesun paikka

image

TUTO Hockey – Hermes

La 19.12. klo 17.00

Marli Areena

TUTO Hockey pelaa lauantaina viimeisen ottelun ennen joulutaukoa, kun Marli Areenalle saapuu Hermes. Kokkolalaiset veivät kauden avauskohtaamisen Kokkolassa peräti 8-3.

“Nyt on joukkueella iso kasvojenpesun paikka. Eiköhän me samoin numeroin yritetä viedä kaveria sitten täällä”, sanoo TUTO-hyökkääjä Hannu Kuru, joka käväisi Rasmus Kulmalan kanssa alkuviikosta pelaamassa kaksi Liiga-ottelua Tapparan paidassa.

 

“Se oli hieno kokemus ja näki vähän, mitä vaaditaan ylemmälle sarjatasolle. Ja omalta kannalta, mitä ominaisuuksia kannattaa harjoitella. Sen ainakin huomasin, että lisää kamppailuvoimaa tarvitaan.”

Tapparaan oli Kurun mukaan helppo mennä.

 

“Tapparassa oli hienoja pelaajia. Kokeneet äijät olivat avoimia ja ottivat hyvin vastaan”, 22-vuotias hyökkääjä kehuu.

Kahdesta TUTO-kaksikon Tapparassa pelaamasta ottelusta oli saldona voitto ja tappio, kun ensin Kuopiossa tuli KalPalta nenään, mutta keskiviikkona Tampereen paikallisessa tuli maukas voitto Ilveksestä.

 

“Paikalliskamppailu oli hieno. Halli oli melkein täynnä ja loppuun kun painettiin pari häkkiä, niin halli räjähti melko hienosti”, kertaa Kuru.

 

  “En ole itse niin isolle yleisölle koskaan pelannut, joten oli kyllä hieno kokemus.”

 

“Hieno lauantai-ilta tulossa”

Nyt Kurunkin katseet ovat jälleen TUTO-kamppailuissa ja lauantain Hermes-ottelussa. TUTO on ennen perjantain kierrosta Mestiksessä sijalla kuusi ja Hermes majailee kahdeksantena. Joukkueiden välillä on eroa neljä pistettä.

Kuva: TUTO
Kuva: TUTO

 

Kauden avauskohtaamisen 8-3-tappio on hyvin TUTO-pelaajien muistissa.

 

“Hyvä ylivoima heillä ainakin oli, kun taisivat 4-5 maalia tehdä ylivoimalla meitä vastaan. Taistelevat, repivät ja raastavat varmasti koko pelin, kun tänne tulevat. Hieno lauantai-ilta tulossa”, Kuru uskoo.

Lauantain kotiottelun jälkeen onkin tiedossa joulutauko ja pieni rauhoittuminen. Hannu Kurun joulu sujuu tutun turvallisissa merkeissä

 

“Perheen kanssa tietenkin, hyvin syöden ja leväten.”

Joulupöydän suosikkia kysyttäessä TUTOn ykkösketjun keskushyökkääjä ei kuitenkaan tyydy tuttuun ja turvalliseen.

 

“Kinkku on niin tylsä sanoa, että heitetään vaikka perunalaatikko”, hymyilee Kuru.

TUTO saa lauantain otteluun taas mieluisia pelaajia takaisin kokoonpanoonsa, kun viime pelin levännyt Tuukka Pulliainen palaa pelaavaan kokoonpanoon ja hyökkääjät Saku Salminen sekä Mikko Laine ovat taas pelikuntoisia.

Lähde: TUTO

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.