Jokereille tärkeä voitto

Jokerit otti tärkeän avausvoittonsa pudotuspelisarjassa TsSKA:sta, kun se kaatoi moskovalaisryhmän maanantaina lukemin 3-2. Voitollaan Jokerit kavensi ottelusarjan voitot 1-2:een. Neljäs kohtaaminen pelataan Helsingissä heti tiistaina.

Ottelun avauserä jäi maalittomaksi. Tunteet kuumenivat erän puolivälissä, kun Igor Makarov taklasi Jokereiden Atte Ohtamaata vihellyksen jälkeen. Seuranneesta kahakasta passitettiin jäähypenkille Makarovin lisäksi Jokereiden Ville Lajunen ja Niklas Hagman. Jokerit selvitti kuitenkin alivoiman kunnialla. Avausmaali nähtiin vasta toisen erän puolivälin jälkeen Simon Hjalmarssonin osumalla. Jokerit kuittasi erheensä vain 27 sekuntia myöhemmin, kun Lajunen tasoitti 1-1:een.

Jokereiden sankariksi nousi kolmannen erän alkupuolella Tommi Huhtala, joka iski reilun parin minuutin välein kahdesti. TsSKA nousi vielä maalin päähän Igor Grigorenkon osumalla, mutta sitä lähemmäs ei joukkue enää kuitenkaan päässyt.