Scroll Top

Ennakko lauantain Jokerien kotiavaukseen

Michael Keränen ei jatka Jokereissa

Jokerifanien ja KHL:n ystävien taivaanlahja alkaa huomenna kello 16:00 kun Jokerit luistelee tällä kaudella ensimmäisen kerran kotijäälleen huiman pitkän vierasputken jälkeen. Seitsemän ottelua ja ikuisuudelta tuntunut vieraskiertue poiki neljä voittoa ja kolme tappiota maalisuhteella 14:14. Kauden startti tuottaa sinipaidoille tällä hetkellä Läntisen Konferenssin yhdeksännen sijan, joka tuskin miellyttää sinipaitoja. Fanit ovat odottaneet huomista peliä kuin kuuta nousevaa ja Arena räjähtää kun joukkue luistelee jäälle.

Tehopisteissä ykkösenä vieraskiertueen jälkeen ykkösenä on Pekka Jormakka saldolla 1+3 ja eniten maaleja (2 kappaletta) ovat laukoneet Oliver Lauridsen, Tommi Huhtala ja ja Mika Niemi. Esille on syytä nostaa Lauridsenin laukaisuprosentti, joka on tuottanut maalin lähes joka kolmannella laukauksella ja saldo on kova.

Maalivahdeista Jokerit ovat peluuttaneet vuoron perään Riku Heleniusta ja Ryan Zapolskia. Molempien torjuntaprosentti on loistava ja etenkin Heleniuksen taakse kiekkoja on todella vaikea saada. Sitä, kumpi tulee olemaan joukkueen ykkösveskari on mahdoton ennakoida.

Huominen vastustaja Avangard Omsk on ollut huimassa vireessä ja joukkue johtaa Itäistä Konferenssia. Se tietää joukkueelle todella tiukkaa päiväjumppaa ja ottelusta on vaikea ennustaa ennustaa yhtään mitään.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.