Tennis – Henri Kontiselle mieletön taistelu voitto Miamin Masters-turnauksen avauskierroksella

Gamblers tennis 9

Henri Kontinen ja parinsa John Peers ottivat hienon taistelu voiton Miamin Masters-turnauksen avauskierroksella. Kontinen-Peers voitti tiukan taistelun jälkeen parin Juan-Sebastian Cabal-Robert Farah erin 2-1 ( 6-3,4-6,10-8).

Kontinen-Peers voitti avauserän hienosti kuusi-kolme, mutta toisen erän voitti Cabal-Farah kaksikko yhdellä syötönmurrolla lukemin kuusi-neljä. Kolmas erä pelattiin totutusti super-tiebreakillä, jossa Kontinen-Peers oli suurissa vaikeuksissa ja näytti pitkään siltä, että pari häviää erän sekä ottelun selvästi ollen pahimmillaan jo 2-7 tappiolla. Kaksikko kuitenkin taisteli hienosti ja nousi lopulta huikeaan 10-8 voittoon ja eteni näin ollen toiselle kierrokselle.

Toisella kierroksella Kontinen-Peers kohtaa, joko kaksikon Qureshi-Simon tai parin Monroe-Sock. Tuo ottelu pelataan lauantai-illan aikana, jolloin myös selviää kumpi pareista tulee vastaan.

Mikäli Henri Kontinen pystyy pelaamaan hyvän turnauksen Miamissa on hänellä mahdollisuudet nousta nelinpelin maailmanlistalla ykköseksi.