Scroll Top

Ilouutinen – Kaisa Mäkäräinen jatkaa uraansa

Kaisa_Mäkäräinen_2012-12-17_001

Suomen suurimman ampumahiihtotähden Kaisa Mäkäräisen uran jatkosta on käyty kiivasta pohdintaa koko kevään. Asiaan saatiin tänään vihdoin vahvistus, kun Mäkäräinen ilmoitti jatkavansa uraansa ensi kaudella.

Embed from Getty Images

Mäkäräinen ilmoitti asiasta Instagramissa julkaisemallaan videolla, jolla hän piirtää rantahiekkaan tekstin ”C u next season” eli ”Nähdään ensi kaudella”.  Tämä on iso helpotus monelle lajia seuraavalle fanille , koska Kaisa on ainoa suomalaisurheilija, joka taistelee kisasta ja kaudesta toiseen apumahiihdon kärkisijoista . Tämä näkyikin heti sosiaalisessa mediassa hurjana innostuksena ja viesti ryöppynä. Kiitos Kaisa, en uskonutkaan et lopetat vielä, nyt on miljoona syytä katsoa ampumahiihtoa. Onnea tulevaan kauteen eräs kannattaja kirjoitti twitterissä.

Mäkäräinen on menestyneimpiä talviurheilijoita Suomessa. Nainen saavutti viime kaudella uransa kolmannen maailmancupin kokonaiskilpailun voiton vain kolmen pisteen erolla Anastasija Kuzminaan. Mäkäräinen on myös voittanut maailmanmestaruuden Hanty-Mansijskissa vuonna 2011. Lisäksi meriitti listalta löytyy yksi MM-hopea sekä neljä MM-pronssia.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.