Scroll Top

Jalkapallo – Englannin Valioliigassa pelataan tänään päätöskierros

Gamblers valioliiga

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelataan tänään kauden päätöskierros. Mestaruuden suhteen ei ole enää panosta, koska Manchester City varmisti mestaruuden jo aikapäiviä sitten, mutta muuta pelattavaa päivän kierrokselta kuitenkin löytyy esimerkiksi taistelu viimeisestä Mestareiden liigan paikasta. Lisäksi taistellaan siitä, kuka joukkue nappaa paikan kymmenen parhaan joukossa, joka on varsinkin pienemmille seuroille iso juttu.

Päätöskierroksen seurattavat aiheet

Kuka nappaa viimeisen Mestareiden liigan paikan

Viimeisestä Mestareiden liigan paikasta on päätöskierroksella vielä pelattavaa. Siitä taistelevat sarjassa neljäntenä oleva Liverpool sekä sarjassa viidentenä oleva Chelsea.

Liverpoolilla on iso etu puolellaan, koska joukkue lähtee päivän kierrokselle kaksi pistettä edellä Chelsea ja joukkueelle riittää käytännössä tasapeli varmistamaan paikan ensi kauden Mestareiden liigaan, koska joukkueen maaliero on niin paljon lontoolaisia parempi, joten Chelsean ainoa toive on, että joukkue voittaa oman pelinsä ja Liverpool häviää samaan aikaan oman ottelunsa. LIsäksi vaikka Liverpool menettäisi Mestareiden liigan paikkansa Valioliigan sarjasijoituksen takia on joukkueella mahdollisuus saada paikka voittamalla tämän vuoden Mestareiden liiga, koska joukkue pelaa finaalissa Real Madridia vastaan.tämän kuun lopussa.

Embed from Getty Images

Kuka nousee kympin joukkoon ??

Valioliigassa käydään tiukka taistelu päätöskierroksella kuka ottaa paikan kymmenen parhaan joukossa, koska sillä on iso asia ensi kauden TV-rahoja jaettaessa. Tällä hetkellä neljä joukkuetta Newcastle, Crystal Palace, Bournemouth ja Watford ovat tasapisteissä eikä myöskään Brighton ole kuin pisteen päässä tästä nelikosta. Myös West Ham kärkkyy paikkaa kahden pisteen päässä, mutta pelit saisivat mennä aika pahasti ristiin, jotta joukkue nousisi top kymppiin ottaen huomioon, että West Hamin maaliero on heikoin kaikista näistä joukkueista. Päätöskierroksen ohjelmaa, kun katsoo niin parhaat saumat kympin joukkoon on Palacella, joka kohtaa kotonaan West Bromwichin ja muutenkin joukkueen vire on ollut hyvä viimeisen viiden ottelun aikana. Lisäksi, kun katsoo päätöskierroksen ohjelmaa tarkemmin niin lähes kaikki muut joukkueet paitsi Bournemouth kohtaavat sarjan kärkipään joukkueita, mutta pitää kuitenkin muistaa, että yhtään sijoitusta ei ole jaettu ennen kuin tuomari puhaltaa viimeisen kerran pilliin.

Embed from Getty Images

Päätöskierroksen otteluohjelma

Otteluiden alkamisajat

klo 17.00  Burnley vs Bournemouth                                   

klo 17.00  Crystal Palace vs West Bromwich                                                     

klo 17.00  Huddersfield vs Arsenal

klo 17.00  Liverpool vs Brighton

klo 17.00  Manchester Utd vs Watford

klo 17.00 Newcastle vs Chelsea

klo 17.00 Southampton vs Manchester City

klo 17.00 Swansea vs Stoke

klo 17.00 Tottenham vs Leicester

klo 17.00 West Ham vs Everton

                            

                                  

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.