Scroll Top

Hyvinkään Tahko haastaa Sotkamon Jymyn

screenshot.3

Sunnuntaina kohtaa Pihkalassa Hyvinkään Tahko ja Sotkamon Jymy. Hyvinkää aloitti kautensa tappiolla Jyväskylän Kirille mutta perjantaina joukkue voitti kotonaan Oulun Lipon selvin lukemin. Perjantain ottelussa Tahko onnistui laajalla rintamalla ja joukkueen kärki toimi loistavasti. Alkukauden peleissä Teemu Nikkanen on ollut loistavassa vireessä ja tuonut kahdessa ottelussa jo viisi juoksua. Tahkon lyöjäjokeri Ville Kero on tällä hetkellä kovassa lyönti kunnossa. Kero paukutti Lippoa vastaan kunnarin ja viisi tavallista ja on lyöjätilaston seiska. Hyvinkää on aloittanut kautensa ihan mukavasti mutta todellinen tasonmittari tulee sunnuntaina kun Pihkalaan saapuu viime kauden mestari Sotkamon Jymy. Tahkolle ei riitä ok suoritus vaan pelin pitää olla erinomaista jos se haluaa pisteistä taistella.                                                                                                                                          

Sotkamo aloitti kautensa torstaina kun se kohtasi kotonaan sarjanousija Kempeleen Kirin. Sotkamo ei antanut Kempeleelle mitään saumoja  ja hakkasi taululle tylyt lukemat vieden jaksot 6-0 ja 8-0. Sotkamolla oli torstain ottelussa tutut nimet esillä ja kärki toimi loistavasti. Niko Korhonen ja  Antti Hartikainen toivat molemmat 4 juoksua. Hartikainen oli myös kärkilyönneissä tehokas sillä onnistumisprosentti oli 86. Roope Korhonen avasi ensimmäisen kautensa jokerina ja hyvin se myös alkoi. Korhonen löi heti neljä juoksua. Myös kokenut lukkari Toni Kohonen oli heti kauden alussa vireessä. Nyt kun Sotkamolla on koko joukkue terveenä on niitä todella vaikea voittaa- Lisäksi Roope Korhonen pelaa jokerina mikä tietää sitä, että miehen lyöntivoimaa pystytään hyödyntämään entistä paremmin. Siihen kun lisätään, että Sotkamon ulkopeli on aina rautaa on Jymyä todella vaikea voittaa.

Arvio

Tahko pelasi perjantaina huippupelin Oulun Lippoa vastaan. Kärki toimi loistavasti ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Tahkolta vaaditaan vähintään samanlaista onnistumista myös sunnuntaina jos se mielii voitosta taistella. Sotkamo tulee Hyvinkäälle voitto taskussaan ja joukkue pääsee hyvässä tilanteessa illan otteluun. Sotkamon ulkopeli on niin hyvää, että jos joukkueen sisäpeli toimii edes kohtalaisesti on voitto lähellä. Tahko voi viedä ottelun supervuorossa mutta kyllä Jymy ainakin pisteen ottaa. Pihkalan kenttä on sen verran avara, että jouksuja siellä nähdään tavallista enemmän. Lisäksi kevätsää on sen verran lämmin mikä tietää hyvää lyönti keliä. Molemmat joukkueet tekevät ottelussa noin 6-9 juoksua.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.