Scroll Top

Itä vahvempi pesäpallon miesten arvo-ottelussa Joensuussa

Pesäpallo superpesis pesis

Miesten 84. arvo-ottelu Joensuun uudistuneella Kerubi-stadionilla päättyi Idän 2-0 (4-1, 2-1) voittoon. Itä voitti tähdistökamppailun myös vuosi sitten Imatralla, mutta ennen tuota Länsi oli marssinut kuuteen peräkkäiseen voittoon.

Kaikkiaan Idän voitonjuhliin arvo-ottelu on päättynyt 36 kertaa, siinä missä Länsi on kairannut voiton nimiinsä 34 kertaa. Tasapelejä on kertynyt 10. 

Kuva: Jukka Rasimus

Ottelun avausjuoksu syntyi Henri Puputin mailasta heti Lännen ensimmäisessä sisävuorossa. Kotipesään välilyönnillä kirineen Sami Haapakosken edustama Länsi ei kuitenkaan tuon jälkeen enää kotiutuspuuhissaan onnistunut, vaan Itä takoi Juha Niemen johdolla taululle lukemat 4-1.

Toinen jakso oli ulkopelijuhlaa, sillä juoksuja syntyi vain kolme kappaletta. Idän polttolinjassa häärinyt Mikko Kemppainen esitti tärkeitä kiinniottoja ja nousi ratkaisurooliin viimeisessä ulkovuorossa. Juha Korhosen lyömä juoksu toisessa vuoroparissa 4500:n silmäparin edessä takasi Idälle voiton myös toisesta jaksosta.

Kentän parhaana pelaajana palkittiin Idän lukkari Janne Kivipelto. Seuratasolla Kivipelto edustaa Kouvolan Pallonlyöjiä.

Aikuisten sekä poikien ja tyttöjen tähdistöottelut mukaan luettuina Itä oli Itä-Länsi-viikonlopun aikana vahvempi voitoin 3-2.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.