Scroll Top

Golf- Mikko Ilonen johdossa Ranskan avoimissa

Mikko Ilonen jatkoi hyvää pelaamistaan Ranskassa avoimissa ja on noussut jo kilpailun jaetulle kärkipaikalle.

Ilonen lähti aamu ryhmässä liikenteeseen ja pelasi kierrroksen viidellä birdiellä ja kahdella bogilla, joka osoittautui todella hyväksi tulokseksi vaikealla ja vaativalla kentällä. Ilonen on tällä hetkellä yhteistuloksessa – 5, joka nosti lahtelaisen kilpailussa jaetulle kärkipaikalle.

Ilosen johto tuskin kestää huomiseen asti, koska suurin osa pelaajista ei ole pelannut vielä kierrostaan loppuun. Loistavat kaksi ensimmäistä kierrosta antavat Ilosella mahtavat asetelmat viikonloppuun ja mies tuleekin taistelemaan kilpailun voitosta. Lisämotivaatiota Iloselle tuo se, että kilpailun neljä parasta, joilla ei vielä ole paikkaa The Openiin voivat sen lunastaa Ranskan kilpailusta.

Embed from Getty Images

Mikko Korhonen puolestaan pelasi vaisun kilpailun Ranskassa. Korhonen pelasi molempina päivinä tuloksen + 3 ja yhteistulos +6 jättää miehen kaus cut rajasta ja viikonlopun kierroksista. Roope Kakko on vasta aloittanut toisen kierroksen ja on  tällä hetkellä kahden pelatun reiän jälkeen tuloksessa +2, joka riittää juuri cut-rajan paremmalle puolelle.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.