Scroll Top

Jalkapallon EM-kisat- Ranska kohtaa Romanian

og-default

Tänään se sitten alkaa kauan odotettu tapahtuma eli jalkapallon EM-kilpailut. Seuraava kuukausi saadaan nauttia jalkapallosta, jopa kolmen ottelun päivä tahdilla. Avauspäivänä isäntämaa Ranska kohtaa Romanian. Joukkueet lähtevät kisoihin täysin eri lähtökohdista. Ranska on yksi kisojen suosikeista kun taas Romania yrittää ylipäänsä selviytyä alkulohkosta jatkoon.

Ranska vs Romania ennakko

Ranska lähtee selvänä suosikkina illan otteluun. Joukkue on pelannut viime aikoina niin tuloksellisesti kuin pelillisesti hyvää futista. Ranskan materiaali on kisojen kärkipäätä kun keskikentällä häärii Juventus tähti Paul Pogba ja kärjessä pelaa Antoine Griezmann. Puolustus voi olla joukkueen ainoa heikko kohta, mutta sitä tuskin mitataan alkulohkossa.  

Embed from Getty Images

Romania lähtee kisoihin pelaamaan tiukalla puolustuspelillä. Romania päästi karsinnoissa vain kaksi maalia kymmenessä ottelussa. Mikäli ottelu pysyy pitkää tasaisena suosii se Romaniaa ja joukkue voi raapia, jopa yllätys tasurin. Romanian joukkueesta pitää esiin nostaa Alexandru Chipciu, joka voi näissä kisoissa tehdä läpimurron suuren yleisön tietoisuuteen.

Embed from Getty Images

Arvio

Ranska lähtee suurena suosikkina EM-kisojen avausotteluun. Kaikki merkit viittaavat siihen, että joukkue on iskussa. Jos joukkue saa nopean avausmaalin voi loppunumerot olla rumatkin. Romania luottaa tiukkaan puolustamiseen ja pitää numerot varmaan pienenä. Niukka maalin voitto kisaisäntä Ranskalle.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.