Scroll Top

Golf – Mikko Ilonen jatkoi hyviä otteitaan Kiinassa

Mikko Ilonen jatkoi tasaisen hyviä otteitaan golfin Euroopan Tourin osakilpailussa Kiinassa. Suomalainen kiersi Topwin Golf Clubin kentän torstain tapaan 70 lyönnillä eli 2 alle parin ja on yhteistuloksessa 4 alle, joka riittää tällä hetkellä tuloksissa sijaan 29.

Embed from Getty Images

Kärkikymmenikköön on tässä vaiheessa eroa kolme lyöntiä, mutta kärjessä pelaavaan espanjalaiseen Pablo Larrazabaliin Ilosen ero on jo kymmenen lyöntiä.

En saanut perjantaina sitä tulosta kierroksesta irti, joka oli otettavissa. Lyöminen oli hyvää, pitkillä mailoilla tuli sellaisia onnistumisia, joita olen kilpailuissa hakenut. Puttasin tosi vaisusti varsinkin etulenkillä, jolla olisi pitänyt tehdä tulosta, sanoi Ilonen Gogolfin tiedotteessa.

Embed from Getty Images

Muista suomalaisista Janne Kaske pelasi tänään tuloksen 74 ja on kokonaistuloksessa yksi yli parin, jolla mies on tippumassa v-lopun kierroksilta. Eilen vaisuhkosti pelannut Miko Korhonen on ollut perjantaina pelipäällä. Korhonen on pelannut toisella kierroksella tähän mennessä 11 reikää tulokseen kaksi alle  ja on yhteistuloksissa tasan parissa, joka on lyönnin päässä cut rajasta. Mikäli miehen vire kestää loppuun asti on Korhosella hyvät saumat edetä v-lopun kierroksille.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.