Mikko Ilosen pelit jatkuvat

Mikko Ilonen osallistuu torstaina Miamissa käynnistyvään World Golf Championship sarjaan kuuluvaan kilpailuun ( Cadillac Championship).

Kisa-areenana on erittäin vaativa Doral Resort & Span Blue Monster-kenttä, jolla on pelattu PGA Tourin kilpailuja jo 1960-luvulta alkaen.

Cadillac Championship on kauden ensimäinen kilpailu, joka kerää yhteen kaikki maailman parhaat pelaajat. Osallistujia on 74, mm. kaikki World Rankingin 50 parasta Rory McIlroyn, Bubba Watsonin ja Henrik Stensonin johdolla.

Ilonen on tuoreimmalla listalla sijalla 60. ja hän pääsee tähän kisaan mukaan ensimmäistä kertaa urallaan. Hän lähtee torstaina kierrokselleen yhdessä Stephen Gallagherin ja Hunter Mahanin kanssa kello 18.00 Suomen aikaa. Viimevuotista voittoa puolustaa Patrick Reed.

Miamin kisan jälkeen Ilonen jatkaa harjoittelua Floridassa ja suunnitelmissa on osallistua seuraavilla viikoilla PGA Tourin kisojen maanantai-karsintoihin.

Varma paikka hänellä on Miamin lisäksi myös Masters Tournamentiin (9.-12.4), jonka jälkeen on edessä paluu Suomeen. Edellisessä USA:ssa pelaamassaan kilpailussa, elokuussa käydyssä PGA Championshipissa Ilonen oli seitsemäs.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.