Scroll Top

FC Barcelona vahvistaa – Neymar jättää seuran maailmanennätys summalla

Gamblers goes FC Barcelona

Pitkään jatkuneet huhut jalkapallotähti Neymarin ympärillä näyttävät saaneen lopullisen sinetin. Barcelona tiedotti keskiviikkona, että pelaaja on yhdessä isänsä ja agenttinsa kanssa ilmoittanut asiasta yhteisessä tapaamisessa keskiviikkoaamuna.

Embed from Getty Images

Barcelona tulee kuittaamaan Neymarin siirrosta sopimukseen kirjatun ulosostohinnan 222 miljoonaa euroa. Useiden lähteiden mukaan 25 -vuotias brassitähti on siirtymässä ranskalaiseen PSG:hen.

Espanjalaisseura lisäsi, että Neymarilla on yhä  toistaiseksi voimassa oleva sopimus FC Barcelonan kanssa, mutta miehellä on väliaikainen lupa olla poissa joukkueen yhteisistä harjoituksista.

Embed from Getty Images

Neymar tuli  Barcaan vuonna 2013 ja on pelannut siitä lähtien 123 liigaottelua, joissa hän on tehnyt 68 maalia. Brasilian maajoukkueessa hänen saldonsa on 77 ottelua ja 52 maalia.

Mikäli Neymarin sopimus PSG:hen toteutuu on se historian kallein pelaajakauppa. Tällä hetkellä historian kallein pelaaja on Paul Pogba, joka siirtyi kesällä 2016 Juventuksesta Manchester Unitediin 105 miljoonalla eurolla.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.