Scroll Top

ATP: Dimitrov – Muller

Gamblers Tennis  8 nadal

Mullerilla on tällä kaudella napakka alku. Aussie Openissa kaatui Isner, sekä Bautista-Agut, Sydneyssä Groth, Tomic ja Chardy. Laittoi luxemburgilainen myös Djokovicin Ausseissa koville, häviten 3-0 (6-4, 7-5, 7-5). Tämä oli Djokon alkukierrosten vaikeimpia otteluita.

Tässä turnauksessa Muller on ehtinyt kaatamaan Goffinin, joka voitti lähes kolmekymmentä ottelua putkeen viime kaudella.

Vastaan asettuu Grigor Dimitrov, jonka otteet ovat olleet hyvin vaihtelevaisia alkuvuonna. Vaikka kauden ainoat tappiot on tullut Federerille ja Murraylle, niin Lacko, Chardy ja Baghdatis on vienyt mieheltä eriä.

Toissapäivänä käydyssä ottelussa Dimitrov oli enemmän kuin lähellä pudota Rotterdamin turnauksesta. Dimitrov hävisi toisessa erässä kolmannen syöttönsä ja 4-5 tilanteessa Mathieu sai kaksi ottelupalloa, mitä hän ei saanut hyödynnettyä. Dimitrov mursi ja voitti tiebreakissa 7-2. Kolmas olikin sitten Dimitrovin näytöstä, setti päättyi 6-2.

Dimitrov ei saa antaa Mullerille tässä ottelussa yhtään siimaa, jos yrittää pitää pienen hivenenkään toivoa voitosta. Muller lähtee otteluun vahvasti, joten pelaamme kaksi kohdetta:

ATP Rotterdam
Dimitrov G. – Muller G.
22:00
Muller to win 1st set @ 3.40
Muller to win match @ 4.00

 

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa Bet365

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.