Scroll Top

ATP Montpellier – Jarkko Nieminen mukana

Gamblers Tennis

Ranskassa pelataan sisäkenttäturnaus, jossa pelaajista Monfils on ainoa maailman top 20-listalla oleva ja hänkin viimeisellä sijalla. Jarkko Nieminen lähtee turnaukseen valitettavasti haastavamman, voittavan kaaviopuolen puolelta ja vaikka Nieminen on suosikki voittamaan Struffin ja Darcis-Ito-voittajan, tulee seuraavaksi vastaan kotikenttäedulla pelaava Gael Monfils.

Vaikka Jarkko tekisi puolittaisen ihmeen ja voittaisi Monfilsin kotikentällä, on seuraava vastus Richard Gasquet, joka tulee voittamaan tämän turnauksen. Tällä kaudella vasta kuusi ottelua otellut ranskalainen on hävinnyt Berdychille ja Kevin Andersonille. Näitä huonompia vastaan Gasquet on selkeästi hallinnut otteluita ja ranskalaisella on todellinen mahdollisuus voittaa ATP-tason turnaus pitkästä aikaa.

Joao Sousan voidaan sijoittaa turnauksen mustaksi hevoseksi. Vaikka miehen otteet kovalla alustalla ovat olleet pitkään surkeita, pelasi portugalilainen Aussie Openissa hyvää tennistä. Helppo voitto Thompsonista, jonka jälkeen ottelu Klizania vastaan keskeytettiin neljännessä erässä Sousan johtaessa ottelua. Seuraavalla kierroksella kuitenkin vastaan asettui Andy Murray, jota ATP #49 ei sentään voittanut.

Sousa aloitti turnauksen eilen voittamalla Lokolin helposti 2-0 (6-2, 6-4). Olemme nostaneet Sousan aina välieriin saakka, sillä Kohlschreiberin pelin taso ei ole riittävä tällä hetkellä ja odotamme Basilashvilin yllättävän Gilles Simonin, joka myöskään ei pelaa tennistä omalla totutulla tasollaan.

Toinen Gamblersin nosto on siis Nikolz Basilashvili, joka pelasi Dohassa loistavan turnauksen. Mikhail Youzhnyn voittaminen suoraan kahdessa erässä 2-0 (7-5, 6-2) oli mallisuoritus ja ottelu Ivo Karlovicia vastaan oli todella tiukka 2-0 (7-6, 6-3). Vaikka Basilashvili kyseisen ottelun hävisi, voidaan pitää suoritusta todella kovana, koska Karlovic voitti seuraavalla kierroksella itse Novak Djokovicin.

Alkukausi osaa olla hankala ATP:ssa aina, mutta alla on Gamblersin läpikäymä kaavio, kuinka meidän mielestä kyseinen turnaus etenee alusta loppuun.

 

atp_montpellier

Related Posts

Comments (1)

Hauska idea tämä kaavion ennustaminen. Nyt voi sitten kertoa omat eriävät mielipiteet :D

Yläkaaviosta en usko Iton mahdollisuuksiin. Lisäksi Struff saattaa yllättää Niemisen. Muutoin samat näkemykset.

Alakaaviossa onkin sitten enemmän eroa omaan näkemykseeni.
Ranskassa kun pelataan, tasaiset ottelut menee ranskalaisille.

-Vaseliini voittaa Beckin ja mahdollisesti jopa Simonin.
-Paire vie nimiinsä tiukan matsin Basilashviliä vastaan, jonka jälkeen kurittaa puolalaista.
-Köli on aina kysymysmerkki. Mathieu laittanee luun kurkkuun. Mathieu myös voittaa Sousan kovalla.

Mun kaaviosta välieriin menee siis
Monfils-Gasquet
Mathieu-Roger-Vasselin/Simon

Gasquet on kyllä suosikki voittamaan turneen.

To win Gasquet @4.50

To win quarter
Gasquet @1.61
Monfils @1.50
Mathieu @10.00
Simon @2.00 tai Roger-Vasselin @11.00

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.