Scroll Top

Kontisen komea tenniskausi huipentuu ATP-finaaliturnaukseen

gamblers_tennis

Embed from Getty Images

Henri Kontinen ja John Peers avaavat Lontoon ATP-finaaliturnauksensa tänään espanjalaisia Feliciano Lopezia ja Marc Lopezia vastaan. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 20:00.

Lopez/Lopez vei kesällä mestaruuden Ranskan avoimissa, mutta on tuntematon pari Kontiselle sekä Peersille. He ovat kohdanneet kaikki muut Lontoossa mukana olevista pareista, mutta tätä espanjalaiskaksikkoa eivät.

-En ole kohdannut heitä koskaan parina, mutta olen pelannut kumpaakin vastaan joskus. Lopezit ovat pelityyliltään hyvin erilaisia; Feliciano tulee kaksinpelissäkin hyvin verkolle, hän on vasuri ja hänellä on yksi parhaista syötöistä. Marc jää puolestaan mielellään taakse ja lukee peliä loistavasti., Kontinen kertoi Tennisliiton tiedotteessa.

Sunnuntaina Kontinen/Peers harjoitteli O2-areenan VIP-puolen ykköskentällä, mutta he ovat ottaneet muutaman kerran tuntumaa keskuskenttäänkin.

-Alusta on aika perus ja samanlainen kaikilla kentillä täällä. Onhan katsomo iso, mutta ei sitä matsin aikana huomaa, kun se on pimennetty. Hyvän tunnelman pistän otteluissa merkille, mutta en sitä, onko katsojia kaksi vai 10 000, Kontinen sanoo.

Kontinen voitti parinsa John Peersin kanssa viimeksi Masters-turnauksen Pariisissa. Loppuottelussa suomalais-australialainen pari peittosi ranskalaiset Pierre-Hugues Herbertin ja Nicolas Mahutin super-tiebreakin jälkeen luvuin 6–4, 3–6, (10–6).

Kaikkiaan vajaan vuoden yhdessä pelannut pari on voittanut neljä kilpailua.

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.