Scroll Top

ATP Rotterdam – ennakko

gamblers_tennis

Viime viikon ennakko oli sitä mieltä, että Gasquet voittaa ATP Montpellierin, kuten kävikin. Janowizc luovutti finaalissa ensimmäisessä erässä. Tämän viikon ehdottomasti kovatasoisin turnaus pelataan Hollannin Rotterdamissa. Australian Openin välieräpareista löytyy Djokovicia lukuun ottamatta kaikki pelaajat.

Alkukierroksille ainoa yllätys Gamblersin papereissa on Sousan voitto. Zverevillä on pieni mahdollisuus voittaa Bautista-Agut, joka ei ole tunnettu siitä, että pelaisi ensimmäiset kierrokset 100% suoritustasolla.

Toisella kierroksella Mullerin ja Sousan etenemistä voidaan pitää yllätyksenä, bookerit varmasti painottavat kyseiset pelaajat ~3.00 kertoimisiksi altavastaajiksi.

Puolivälierissä säästytään suurimmilta yllätyksiltä, tosin Gulbis jättänee Raonicin rannalle välieristä. Välierissä saadaan Australian Openin uusinta, kun Murray ja Berdych kohtaavat. Murray vie tälläkin kertaa, kunhan pelaa samalla tasolla kuin Aussie Openissa.

Wawrinka ja Gulbis pelaavat tiukan ottelun toisella puoliskolla, josta australialainen Wawrinka poistuu finaaliin voittajana. Tämän hetkisellä kunnolla Murray on Wawrinkaa vahvempi finaalissa.

Gamblersin valinnat turnauksen voittajaksi otetaan molemmat finaalipelaajat:
Andy Murray @ 3.25 Bet365
Stanislas Wawrinka @ 5.00 Bet365

ATP_rotterdam

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.