Scroll Top

ATP-Marseillen ennakko

Gamblers tennis 9

Eilen Rotterdamin turnauksen voittaja lähtee Gamblersin lapuissa voittajasuosikkina Marseillen turnaukseen. Kaavio sveitsiläisellä on kohtalaisen helppo, tosin Stakhovsky ja Rotterdamissa loistavasti pelannut Simon voi aiheuttaa ongelmia.

Yläkaavio onkin sitten haastavampi. Suosikkina tähän lähtee Raonic, joka oli ajoittain Rotterdamissa hyvinkin hukassa. Raonic kohtaa puolivälierissä kotimaan Monfilsin, joka pääsääntöisesti pelaa loistavasti Ranskassa. Yläkaavion alapuolelta tulee tiukat väännöt jo toisella kierroksella. Periaatteessa Pospisililla on mahdollisuus laittaa Bautista-Agut lauluun ja Sousa-Goffin voi päättyä kummin päin vain. Kuitenkin Bautista-Agutin ja Sousan jatkoon luotamme, joista Bautista-Agut etenee välieriin.

Välierät taipuvat Bautista-Agutille ja loistavan alkukauden pelanneelle Wawrinkalle, joka lopulta voittaa turnauksen. Finaalikaksikon turnauksen voittokertoimet ovat valitettavasti suljettu, sillä Stakhovskyn ottelu on jo pelattu. Karsintojen viimeinen ottelu loppui käytännössä samaan aikaan, kun kyseinen ottelu alkoi.

 

atp_marseille

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.