Scroll Top

ATP Delray Beach-ennakko

Gamblers Tennis  8 nadal

Jenkkilässä pelataan kovalla alustalla turnaus, jossa kotimaan pelaajat ovat suosikkeja voittamaan. Anderson eteni viime viikolla Memphisin finaaliin, jossa hän hävisi jenkeissä itsensä huippuun treenanneen Nishikorin. Tällä kertaa Nishikori ei ole turnauksessa mukana, joten Kevin Anderson lähtee turnaukseen selkänä suosikkina ja onkin ykkössijoitettu.

Karsintojen pelaajia ei ole kaavioon merkattu, sillä jäljellä olevista pelaajista ei ole haastamaan vastustajiaan. Hyvin Memphisissä pelannut Young tulee ensimmäisellä kierroksella pudottamaan Dodigin, mutta toisella kierroksella ei Querryn voittoon enää rahkeet riitä.

Troicki on pelannut tällä kaudella loistavasti, mutta vaikka hän kampeaisi voiton Tomicista, ei enää kotikentällä pelaavaa Isneriä voita. Isner on lähes järjestään pelannut parasta peliään juuri USA:n maakamaralla ja tämä turnaus ei ole poikkeus.

Jenkkikovilla yleensä suuret pelaajat ovat suosikkeja, jonka takia Ivo Karlovic löytyy aina välieristä saakka. Anderson on kuitenkin niin iskussa, ettei Karlovicin eväät riitä tälle picnicille.

Tim Smyczek omaa yllätyspotentiaalin Querryä vastaan. Smyczek voitti juuri Dallasin turnauksen ja on kovahkossa iskussa. Querry on kuitenkin jenkkiturnauksissa ollut järjestään kova peluri.

Gamblersin valinnat voittajaksi, on totutusti finaalikaksikko. Kertoimet Bet365.
Kevin Anderson @ 4.33
John Isner @ 5.50

 

atp_delray_beach

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.