Scroll Top

Käsipallo, Kadetten-Szeged

Miesten mestarien liigan käsipallon lohkovaihe jatkuu tänään yhdellä ottelulla, kun sveitsiläinen Kadetten isännöi kivikovaa ryhmää Unkarista, Szegediä. Kahdeksan kierroksen jälkeen Kadetten on lohkon viimeisenä ja Szeged toisena. Ennakkosuosikin viitta on vahvasti unkarilaisten yllä ja ailahtelevasti esiintyneen Kadetin olisi kyettävä yli 100% suoritukseen, mikäli se voiton haluaisi. Mestarien liigan ottelut ovat todella kovatasoisia ja tasoituksen pelaaminen ei kannata.

Joukkueet kohtaavat noin kerran per vuosi -vauhdilla ja pelit ovat aina olleet todella maalirikkaita. Kadetten lähtee tänäänkin kovaa hyökkäämään mutta se tietää myös vastustajalle maalipaikkoja. Szeged on jatkopaikkansa jo saavuttanut mutta sveitsiläiset kaipaavat pisteitä todella kipeästi, joten jarrutteluun ei ole mitään syytä.

Peli päättyy lukemin 28-32, joten overia lyödään tulille, helposti!

Käsipallo, miesten Mestarien liiga

Kadetten – Szeged
Kello 21:00

Over 56.5 @ Bet365 1.90

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa yksi maailman suurimmista ja parhaimmista, Bet365! Päivittäin näet tuhansia satoja livelähetyksiä otteluista, joten voit unohtaa stressin maksukanavapaketeista. Uusille käyttäjille on luvassa 100€ ensitalletusbonus ja 50€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä Bet365 muistaa viikoittain ilmaisella pelirahalla, ”Loyalty Bonuksella”! Gamblers on luonut pelioppaan sivulle, niin aloittaminen on huomattavasti helpompaa.

Löydät sen täältä!

Vihreään pelimaahan pääset täältä! 

Comments (1)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.