Scroll Top

ATP Rio de Janeiron ennakko – Jarkko Nieminen mukana

Gamblers Tennis

Brasiliassa pelataan tällä viikolla massaturnaus, jonne myös Jarkko Nieminen on matkannut.

Vaikka Nadal on turnauksessa ykkössijoitettu, lähtee David Ferrer Gamblersin papereissa suursuosikkina voittamaan turnauksen. Ferrerin voitolle saakin maukkaan @ 3.75 kertoimen Bet365:lta.

Ensimmäisellä kierroksella pitää ihmetellä Pablo Cuevasin altavastaaja-asemaa Nicolas Almagroa vastaan. Cuevas nimittäin voitti Sao Paulon turnauksen ja matkalla kaatui puolivälierissä juuri Almagro lukemin 2-1. Cuevas on muutenkin kovassa iskussa ja G uskoo urugualaisen matkaavan tälläkin kertaa finaaliin, kaataen puolivälierissä Rafael Nadalin, joka ei Aussie Openin jälkeen ole pelannut ja kunto on edelleen pieni kysymysmerkki.

Fognini lähtenee lauluun heti ensimmäisellä kierroksella. Fognini on totaalisen asennevammainen pelaaja ja ei aloita käytännössä koskaan ottelua täysiä. Jiri Vesely käyttää tämän joka päivä hyväkseen ja etenee toiselle kierrokselle Andujaria vastaan.

Myös sijoitettu Klizan saa tuta Lajovicin kovuuden. Lajovic voitti Sao Paulossa Verdascon ja Andujarin näiden omalla alustalla, joten Klizanilla ei ole tässä ottelussa mitään jakoa.

Jarkko Nieminen sai vastaansa ensimmäiselle kierrokselle 156. sijalla majailevan Cecchinaton, joka pitäisi kaatua helposti. Valitettavasti seuraavalla kierroksella on Monacon ”yllättänyt” Giraldo ja matka pysähtynee siihen. Vaikka Nieminen etenisi puolivälieriin, tarvitaan totaalin ihme, että David Ferrer kaatuisi.

Puolivälierissä Schwartzman voi jopa yllättää Veselyn. ATP Challenger-finaalin marraskuussa voittanut Schwartzman oli hyvässä iskussa Sao Paulossa, vaikka putosikin Fogninille. Voittokaan kyseisetä ottelusta ei ollut kaukana.

 

Gambelrsin valinnat turnauksen voittajaksi on siis David Ferrer, mutta Pablo Cuevasin kerroin on kokeilun arvoinen. Se on nimittäin @26.00 Bet365:lla

 

atp_rio_de_janeiro

Related Posts

Comments (2)

Paha turnaus, kun lähdettiin välillä massalle ja taas ihan eri mantereelle. Yllätyksiä tulee varmasti ja muutenkin vaikuttaa tasasilta pareilta. Taitaa mennä enemmänkin liveilyyn kuin pre-gameen

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.