Scroll Top

Ranskan avoimissa mielenkiintoinen päivä

Gamblers tennis 9

Maanantaina Ranskan avoimissa toivottavasti päästään sunnuntaita paremmin pelaamaan eikä sade sotkisi pelejä. Montaa suosikkia ei vielä tulessa nähdä mutta monta mielenkiintoista ottelua kylläkin. Suosikeista tulessa on Andy Murray, joka kohtaa kokeneen Tsekin Radek Stepanekin. Stepanek on tällä hetkellä maailmanlistalla sijalla 129 ja miehestä tuskin on vastusta Murraylle.

Myös kaksi kovasyöttöistä jättiä aloittaa urakkansa Ranskan avoimissa. USA:n John Isner kohtaa Australian John Millmanin. Kroatti jätti Ivo Karlovic kohtaa puolestaan Espanjan Albert Montanesin. Saa nähdä onko miesten syötöt hallussa vai pystyykö vastustajat yllätykseen heti avauskierroksella.

Yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista on kisassa 10 sijoitetun Richard Gasquetin ja Brasilialaisen Thomaz Belluccin kohtaaminen. Bellucci on maailmanlistalla 39.  Richard Gasquella kävi sikäli huono arpaonni, että vastaan tuli ensimmäisellä kierroksella jo näin kova pelimies. Saada nähdä meneekö kumpi tästä parista menee toiselle kierrokselle.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.