Scroll Top

Jääkiekko -NHL:ssä yllättävä suomalaissiirto Antti Niemi pääsi NHL:n mahtiseuraan

Jääkiekkoliiga NHL:ssä nähtiin  todella yllättävä ja positiivinen käänne suomalaisittain.. Muutama päivä sitten suomalaisvahti Antti Niemi jäi ilman seuraa, kun Dallas Stars osti miehen sopimuksen ulos. Tänään nähtiin kuitenkin kaikkia NHL -seuraajia yllättänyt käänne, kun, viime vuodet NHL hallinnut ja kaksi peräkkäistä Stanley Cupia voittanut Pittsburgh Penguins teki Niemen kanssa vuoden sopimuksen, jonka arvo on 700 000 dollaria.

Embed from Getty Images

Penguins sai suomalaisvahdin pilkkahintaan verrattuna siihen mitä mies on viime vuosina tienannut. Tosin joukkueella oli tarvetta maalivahdille, koska tulokasseura Las Vegas kaappasi laajennusdraftissa joukkueen monivuotisen luottovahdin Marc-Andre Fleuryn.

Ensi kausi sitten lopulta näyttää oliko kauppa molemmille osapuolille kannattava. Nyt voi kuitenkin jo sanoa, että tämä siirto oli Penguinsille todella edullinen, joten joukkue tuskin tästä kaupasta tulee hirveästi kärsimään vaikka Niemi ei maalilla onnistuisikaan. Myös Antti Niemen kannalta kauppa oli paras mahdollinen, nyt mies pääsee seuraan, jossa on mahdollisuus voittaa, joka ikinen ilta ja taistella ensi kaudella jälleen Stanley Cupin voitosta.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.