NBA-VIHJE: Hornets kohtaa Bucksin

Illan ensimmäinen NBA:n primetime ottelu pelataan Pohjois-Carolinassa, Charlotten Time Warner Cable Arenalla. Kotijoukkue Charlotte Hornets saa vieraakseen häntäpään joukkueisiin lukeutuvan Milwaukee Bucksin. Vahva kotijoukkue vastaan heikko vierasjoukkue.

 

Hornets on ollut alkukauden ehdoton valopilkku ja varsinkin kotipelaaminen joukkueella on ollut yllättävän kovalla tasolla. Se on hävinnyt vain kaksi kotiottelua pelaamistaan 9 ottelusta ja jalkoihin ovat jääneet muun muassa Wizards ja Bulls. Viidestä viimeisestä kotiottelustaan se on hävinnyt ainoastaan yhden ja sekin tuli mestaruussuosikkeihin lukeutuvaa Cleveland Cavaliersia vastaan viimeisen jakson tappion takia lukemin 90-95. Joukkue pelaa siis erinomaisesti kotikentällään ja tänään sen tulee toteamaan Bucks. Kentälle Hornets saa totutun aloitusviisikkonsa ja ainoana merkittävänä poissaolijana on koko alkukauden sivussa ollut Michael Kidd-Gilchrist.

 

Bucks puolestaan on pelannut totutun heikolla tasollaan ja varsinkin vieraspelaaminen on ollut äärettömän heikkoa. Ainoastaan 2 voittoa 8 pelatusta vierasottelusta ja viimeiset 5 ottelua ovat päättyneet tappioon. Isona syynä tähän ovat heikko levypallopeli ja lukuisat menetykset. Bucks nimittäin on koko liigan heikoin levypalloissa ja viime ottelussa Orlandoa vastaan tehdyt 22 menetystä kertovat karua kieltä joukkueen pelillisestä tasosta. Nyt kun vastassa on Cavaliers tappiosta varmasti sisuuntunut Hornets, niin samanlaiset menetysmäärät tulevat auttamatta näkymään karusti myös lopputuloksessa.

 

Embed from Getty Images

 

 

KORIPALLO

 

Charlotte Hornets – Milwaukee Bucks
Kello 21:00

 

Charlotte Hornets -5.5 @ 1.71 Unibet
Charlotte Hornets -6.5 @ 1.84 Unibet

Kotijoukkueen pisteet yhteensä yli 104.5 @ 1.85 Unibet

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.