Yön NHL tulokset

Änäri2 Jääkiekko NHL

Devils jatkaa voittoputkeaan

New Jersey voitti kotonaan Arizonan maalein 3-0. Voitto oli New Jerseylle neljäs peräkkäinen, ja joukkue on nyt kahdeksan pisteen päässä Itäisen konferenssin playoff-viivasta.

Scott Gomez vei New Jerseyn 1-0 -johtoon avauserässä. Gomez katkaisi keskialueella Coyotes-pakki Connor Murhyn syötön ja laukoi kiekon rystyllä sisään. Michael Cammalleri osui kahdesti päätöserässä: Cammalleri iski 2-0 -osuman puolittaisesta läpiajosta ja viimeisteli loppunumerot tyhjiin. New Jerseyn sankariksi nousi maalivahti Cory Schenider, joka torjui kaikki 38 laukausta. Nollapeli oli Schneiderille kauden kolmas.

New Jerseyn suomalaishyökkääjä, olympiamitalisti Tuomo Ruutu pelasi ottelussa runsaat 11 minuuttia ja laukoi maalia kohti kolmesti. Hän jäi kuitenkin ilman tehopisteitä samoin kuin Arizonan Lauri Korpikoski, joka sai peliaikaa vartin verran.

Anaheim voittoon

Ducks heräsi kolmannessa erässä kotiottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan, kun se teki kolme maalia kolmannessa erässä. Detroit kaatui lopulta rl-kilpailussa maalein 3-4.

Detroit johti ottelua ennen päätöserää 2-0 Pavel Datsjukin toisen erän kahdella maalilla. Hän on summannut viimeiseen viiteen otteluun tehot 6+4.

Kolmannen erän puolivälin tienoilla Anaheim teki vajaassa neljässä minuutissa kolme maalia. Maalintekijöinä toimivat Andrew Cogliano, Emerson Etem ja Francois Beauchemin. Vierasjoukkue ei lamaantunut Ducksin kiristä ja Riley Sheahan tasoitti pelin 3-3:een komealla vedolla ajassa 56.09.

Rankkarikisassa Anaheimin molemmat ampujat Corey Perry ja Jakob Silfverberg onnistuivat. Detroitin pelaajista Datsyuk osui tolppaan, Nyquist maalasi ja Tomas Tatar ampui ohi.

Pulkkinen sai jääaikaa reilut kahdeksan minuuttia, mistä yli kaksi ja puoli minuuttia tuli ylivoimalla. Hänelle kirjattiin seitsemän laukausta, joista kolme meni maalia kohti, kolme ohi ja yksi blokattiin. Pulkkinen luisteli tasakentällisin Stephen Weissin ja Daniel Clearyn rinnalla.