Scroll Top

YLE ja Veikkausliiga yhteistyöhön

Twitteriin kädet

Yle esittää seitsemän Veikkausliigan Futiskierros-lähetystä kaudella 2015. Ensimmäinen lähetys nähdään 12. huhtikuuta pelattavalta Veikkausliigan avauskierrokselta.

Yle on tehnyt Veikkausliigan kanssa sopimuksen seitsemästä Futiskierros-lähetyksestä kaudella 2015. Lähetyksiä nähdään läpi kauden huhtikuusta lokakuuhun sunnuntaisin pelattavilta Veikkausliigan kierroksilta. Ensimmäinen lähetys seuraa Veikkausliigan avauskierrosta, joka pelataan sunnuntaina 12. huhtikuuta.

Futiskierros poikkeaa perinteisestä ottelulähetyksestä, jossa seurataan vain yhtä ottelua. Futiskierroksessa on yksi pääottelu ja muista samaan aikaan pelattavista otteluista nähdään maaleja ja muita huippuhetkiä.

Viime kaudella Yle näytti yhden Futiskierros-lähetyksen Veikkausliigasta. HJK:n mestaruus ratkesi syyskuussa 2014 esitetyllä kierroksella. Futiskierros kiinnosti yleisöä ja keräsi runsaasti positiivista palautetta.

Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme taas esittää Veikkausliigaa ja mielestämme Futiskierros-konsepti on oiva lisä tarjontaamme. Viime syksynä toteutettu Futiskierroksen pilottilähetys oli toiveita herättävä, ja odotammekin innolla alkavaa kautta”, sopimusta kommentoi Ylen tapahtumaurheilun- ja urheiluoikeuksien päällikkö Robert Portman.

Olemme kehittäneet Futiskierrosta jo pitkään ja koemme, että meillä on käsissämme täysin uudenlainen tv-tuote. Olemme todella tyytyväisiä kun keskustelut Ylen kanssa nyt ovat edenneet maaliin asti”, toteaa Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

Kaikki joukkueemme pääsevät esille lähetyksissä, eikä tapahtumia tule varmasti puuttumaan. Tämä on todella kova juttu kotimaiselle jalkapallolle”, Marjamaa arvioi.

Ylen lisäksi Veikkausliigaa näyttää kaudella 2015 Ilta-Sanomien ISTV. IS näyttää yli 100 ottelua suorana.

Veikkausliigan ensimmäinen Futiskierros nähdään televisiossa sunnuntaina 12. huhtikuuta. Kierroksen ottelut:

RoPS – HJK
FC Lahti – FC KTP
FF Jaro – IFK Mariehamn
Ilves – KuPS
HIFK – VPS
FC Inter – SJK

image

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.