Toni Söderholm siirtyy Saksaan

Jääkiekon SM-liigan HIFK:n kapteeni Toni Söderholm jatkaa uraansa Saksan liigan Münchenin joukkueessa. Söderholm kertoi sopimuksestaan HIFK:n verkkosivuilla.

– Minulle tuli noin kuukausi sitten eteen mahdollisuus siirtyä Müncheniin. Pleijareiden osalta tilanne rauhoitettiin, mutta nyt kauden päätyttyä tehtiin sellainen päätös, että ura jatkuu seuraavan vuoden siellä, Söderholm kertoi HIFK:n verkkosivujen videohaastattelussa.

Söderholm on aiemmin kiekkoillut ulkomailla muun muassa Ruotsin ja Sveitsin pääsarjoissa, mutta Saksan liiga on vielä uusi tuttavuus.

– CHL-liigassa ollaan kohdattu saksalaisjoukkueita. Saksan liigassa pelaa hyviä joukkueita ja haaste on todella mielenkiintoinen. Olen motivoitunut lähtemään sinne pelaamaan hyvää kautta.

– En tiedä, onko se näiden CHL-pelien kautta tullut, mutta aina on ollut takaraivossa sellainen juttu, että olisi kiva kokeilla Saksan liiga. Nyt kun tuli mahdollisuus, niin luulen että minua kaduttaisi myöhemmin, jos en nyt perheeni kanssa ottaisi tätä mahdollisuutta.

Söderholm ehti edustaa HIFK:ta kymmenen vuotta.

– Toivottavasti vielä joskus pääsen takaisin. On ollut aina huippuhienoa tulla tänne hallille edustamaan HIFK:ta. Olen ylpeä ja kiitollinen siitä, että olen saanut pelata täällä. Sen aika näyttää, pääsenkö vielä täällä joskus pelaamaan, Söderholm päätti.

Lähde: HIFK

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.