Scroll Top

Tennis – Ranskan avoimissa kärkisijoitetut tänään tulessa

Gamblers tennis 9

Tenniksen Ranskan avoimet jatkuvat tänään 2. kierroksen otteluilla. Miehissä maailmanlistan ykkönen Andu Murray kohtaa slovakialaisen Martin Klizanin. Murrayn uskoisi menevän tästä ottelusta helposti jatkoon, mutta maailmanlistalla sijalla 50 oleva Klizan voi kuitenkin olla jonkin tason mittari. Myös maailmanlistan kolmonen sveitsin Stan Wawrinka pelaa tänään oman 2. kierroksen ottelunsa, kun vastaan asettuu ukrainan Alexander Dolgopolov. Wawrinka on pelannut viime aikoina hyvin, josta osoituksena toukokuun lopussa tullut turnaus voitto. Avauskierroksella mies voitti Jozef Kovalikin helposti suoraan kolmessa erässä. Dolgopolov puolestaan on pudonnut maailmanlistalla jo sijalla 89, mutta avauskierroksella mies oli iskussa ja eteni jatkoon voitettuaan argentiinalaisen Carlos Berlocqin suoraan erin 3-0.

Embed from Getty Images

Yksi päivän mielenkiintoisista otteluista on italialaisten kohtaaminen, kun Andreas Seppi ja Fabio Fognini ottavat toisistaan mittaa. Lisäksi kannattaa seurata 203 senttisen syöttökoneen Kevin Andersonin ja australialaisen Nick Kyrgios:n ottelua. Anderson on ollut parhaimmillaan maailmanlistan kymmenes vuonna 2015, mutta tällä hetkellä mies on vasta sijalla 56. Avauskierroksella mies pelasi yllättävän hyvää tennistä, joten Andersonilla on kaikki eväät ainakin haastaa Kyrgios ottelun voitosta.

Embed from Getty Images

Naisten puolella turnauksen kolmanneksi sijoitettu Simona Halep kohtaa saksan Maria Tatjanan. Myös kakkoseksi sijoitettu Tshekki Karolina Pliskova on pelaa tänään oman ottelunsa kohtaamalla venäjän Ekaterina Alexandrovan. Mielenkiintoista on myös seurata kanadan Eugenie Bouchardin otteita. Nainen on ollut parhaimmillaan maailmanlistan kuudentena, mutta tämän hetken listasijoitus on 56. Mikäli Bouchard pystyy pelaamaan omalla hyvällä tasollaan on naisella saumat yllättää tässä turnauksessa. Tämän päivän vastus on toki kova, kun vastaan asettuu turnauksen 19 sijoitettu latvian Anastasija Sevastova.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.