Henri Kontiselle niukka finaalitappio

Henri Kontinen pelasi Kitzbühelin turnauksen vaihteeksi eri parin kanssa. Tällä kertaa hänen rinnallaan palloa hakkasi hollantilainen Robin Haase. Kaksikko löysi yhteisen sävelen erittäin nopeasti ja he tekivätkin selvää jälkeä kaikista ennen finaalia. Matkalla kaatuivat Marach/QuereshiKnowle/Oswald ja Begemann/Kubot (2).  Kaikki ottelut päättyivät 2-0.

Finaalissa vastaan tuli kaksikko Almagro/Berlocq. Ottelu oli tasainen ja kumpi tahansa olisi voinut voittaa. Avauserän käänsi itselleen Kontinen/Haase lukemin 5-7. Toisessa erässä Almagro/Berlocq otti kahden murron turvin 6-3 voiton. Ratkaisevassa ottelukatkaisupelissä minibreikkejä tuli valtavasti ja erä päättyi kaksikolle Almagro/Berlocq lukemin 11-9.

Kontinen ja Haase jakavat 12 760$ palkintopotin ja ansaitsivat 150 pistettä. Kontisen uran finaalisaldo on nyt 4 voittoa ja 3 tappiota.

Seuraavaksi Kontinen pelaa Cincinnatin Masters-turnauksessa, joka alkaa 15.8. Pari ei kuitenkaan ole vielä selvillä.