Scroll Top

MM-ENNAKKO: Suomi kohtaa Saksan

Gamblers leijonat

Suomi pelaa sunnuntaina MM-kisojen toisen ottelunsa kun vastaan asettuu Saksa. Suomi avasi kisat kaatamalla Valko-Venäjän selvästi 6-2. Vaikka avauserä oli Suomelta perjantain pelissä vaikea niin kahdessa jälkimmäisessä Suomi näytti, että tämän kevään hyökkäyskalusto on kisojen parasta. Tutkaparit Barkov-Laine ja Koivu-Granlund löysivät hyvin toisensa, mikä lupaa hyvää kisojen jatkon kannalta. Saksa avasi kisat puolestaan lauantaina kohtaamalla Ranskan. Saksa johti ottelua mutta Ranska tuli tasoihin ja korjasi lopulta voiton rankkareilla ja Saksan oli tyytyminen yhteen pisteeseen. Saksa pelaa nyt kahtena peräkkäisenä päivänä, joka saattaa näkyä pelin vanhetessa väsymyksenä.

Embed from Getty Images

Avainkohdat Suomen voittoon

– puolustus ja viisikkopeli toimii niin hyökkäys- kuin puolustus-suuntaan.

– Erikoistilannepelaaminen toimii yhtä hyvin kuin perjantaina. Ylivoimapeli oli perjantaina tehokasta ja alivoimapelaaminen oli kanssa todella varmaa. Samalla reseptillä Saksaa vastaan.

– Kärkiketjut onnistuvat tuloksenteossa. Barkov-Laine ja Koivu-Granlund tutkaparit kun toimii niin isompikin voitto on mahdollinen.

– Mikko Koskiselta vaaditaan hyvää peliä. Koskisen pitää olla voittava maalivahti  kun joukkue sitä tarvitsee. Perjantaina mies oli vakuuttava ja oli varsinkin 1 erässä todella hyvä.

Embed from Getty Images

JÄÄKIEKON MM-KILPAILUT

Suomi – Saksa
Kello 16:15

Tekee maalin, Laine Patrik @ 2.17 Unibet
Tekee maalin, Jokinen Jussi @ 3.10 Unibet

Muista MM-kisojen ajan 10€ RAHAT TAKAISIN -tarjous! Et voi hävitä! VAIN uusille asiakkaille osoitteesta TÄÄLTÄ! 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.