Scroll Top

Suomalaiset pelasivat loistavasti golfin Euroopan kiertueella Kiinassa

Suomalaisgolffarit jatkoivat vahvaa tekemistään golfin Euroopan kiertueelle Kiinassa. Mikko Kohonen pelasi loistavan kolmannen kierroksen tulokseen seitsemän alle parin ja mies on kilpailussa hienosti toisena. Korhonen on kilpailua johtavaa Ranskan Benjamin Hebertiä kolme lyöntiä perässä, mutta suomalaisella on silti hyvät saumat taistella huomenna kilpailun voitosta.

Korhonen lähti tähän päivään sijalta 11, mutta mies aloitti nousunsa heti avausväylillä tehden kahteen ensimmäiseen reikään kaksi birdiä. Varsinainen tykitys alkoi takaysillä, jossa Korhonen pelasi todella vahvasti tehden kuusi birdiä ja yhden bogeyn. Varsinkin par viisi reiät sujuivat suomalaiselta hyvin, sillä mies teki neljälle par viitoselle tänään kolme birdiä.

Korhonen oli kierroksen jälkeen todella tyytyväinen huipputulokseen, joka takaa miehellä erinomaiset mahdollisuudet taistella kilpailun voitosta.

Embed from Getty Images

– Hieno kierros. Pääsin lähestymislyönneillä lähemmäs lippua ja putit upposivat hyvin kertoi Korhonen kauden parhaasta tuloksestaan.

Mikäli Korhonen pystyy huomenna pelaamaan hyvän ja tasapainoisen kierroksen ja pitämään paikkansa vähintään top kolmessa avaisi se suomalaiselle pääsyn vajaan kahden viikon päästä pelattavaan kauden toiseen Major-kilpailuun PGA Championshipiin.

Korhosen lisäksi myös Tapio Pulkkanen lähtee huomenna pelattavalle päätöskierrokselle hyvistä iskuasemista. Pulkkanen lähti tähän päivään upeasti kakkospaikalta, mutta miehen peli ei ollut tänään, sillä tasolla kuin kahdella aikaisemmalla kierroksella. Pulkkanen pelasi tämän päivän tasan parissa ja mies on kolmen kierroksen jälkeen jaetulla sijalla kuusi yhteistuloksessa yksitoista alle parin.

Pulkkasen päivä käynnistyi todella nihkeästi, sillä hän pelasi viisi ensimmäistä reikää tulokseen kolme yli parin tehtyään nelos reiälle bogeyn ja vitoselle tupla bogeyn. Onneksi pelaaminen kuitenkin koheni kierroksen edetessä ja Tapsa sai tehtyä lopuille 13 reiälle neljä birdiä ja yhden bogeyn, joten päivän yhteistulos oli siis tasan par.

Embed from Getty Images

– Sain tahmean alun rundille, mutta sain juonesta melko hyvin kiinni kierroksen puolivälissä. Lopussa jäi birdiet tekemättä, niinpä lähdetään takamatkalta huomiseen. Chippaaminen oli huonoa tänään eikä puttikaan ollut samalla tasolla kuin aiemmin tällä viikolla kiteytti Pulkkanen tämän päivän kierrostaan.

Kilpailun kolmas suomalainen Kalle Samooja pelasi tänään tasan parissa ja mies on kolmen kierroksen jälkeen tuloksessa kaksi alle parin, joka oikeuttaa sijalle 59. Samooja teki tämän päivä kierroksella neljä birdiä, kaksi bogeya ja yhden tupla bogeyn. Suomalainen on jo niin kaukana kärjestä, että vain loistava päätöskierros voi nostaa hänet top 30.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.