Scroll Top

Snooker – Robin Hullin loisto-otteet Northern Ireland Openissa jatkuivat

Suomen ainoa snookerammattilainen Robin Hull jatkoi hyviä otteita Northern Ireland Openissa. Suomalainen kaatoi itseään yli 70 sijaa maailmanlistalla korkeammalla olevan Kiinan Zhou Yuelongin vakuuttavasti framein 4-1.

Embed from Getty Images

Ottelu oli koko ajan hienosti suomalaisen hallussa, eikä maailmanlistalla sijalla 24 oleva nuorukainen päässyt kokenutta suomalaista yllättämään missään vaiheessa ottelua. Hull aloitti ottelun hyvin ja siirtyi heti kamppailun alussa 2-0 johtoon. Kolmannen framen kiinalainen voitti ja kavensi ottelun 1-2, mutta tämän jälkeen Hull ei antanut kaverille juurikaan mahdollisuuksia vaan otti hienosti kaksi seuraavaa framea itselleen ja koko ottelun siis erin 4-1. Hullin ei tarvinnut ottelussa mitään isoja lyöntisarjoja esittää vaan oma hyvä tekeminen riitti tänään voittoon ja sitä kautta 32 parhaan joukkoon. Kaaviota, kun katsoo niin Hull omaa kohtalaisen hyvät saumat, jopa puolivälieriin, koska seuraavilla kierroksilla vastus ei hirveästi kovene ja suomalainen välttynee aivan top kymppi pelaajien kohtaamisilta.

Embed from Getty Images

Seuraavalla kierroksella Hull kohtaa, joko maailmanlistalla sijalla 18 olevan Englannin Ryan Dayn tai sijalla 38 majailevan Kiinan Hang Lin, joten suomalaisella on saumat edetä turnauksessa vieläkin pidemmälle.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.