Pikkuleijonat lohkoykköseksi

Gamblers leijonat

Suomen U18 jääkiekkomaajoukkue jatkoi loistavia esityksiään! Eilisen Tsekkilöytyksen jälkeen tänään oli vuorossa kisaisäntä Sveitsin kokea, mistä suomalainen Sisu on tehty!

Pikkuleijonien maalinteon aloitti kuudennella minuutilla Kärppä-kasvatti Jesse Puljujärvi. Sveitsi tasoitti kuitenkin ottelun ensimmäisen erän päätteeksi.

Toisessa erässä Tapparan Patrik Laine vei Leijonat 2-1 johtoon eilen hiemutehoihin yltäneen Vili Saarijärven syötöstä.

Kolmannessa erässä Vili Saarijärvi oli jälleen kapellimestarina Suomen mentyä jo 3-1 johtoon.

Turnauksen pistepörssin piikkipaikalla ovat Laine ja Saarijärvi.

Voiton myötä Suomi siirtyy B-lohkon kärkipaikalle pelin enemmän Kanadaa pelanneena. Suomen maaliero on huikea 9-2. Huomenna pikkuleijonilla on välipäivä ja sunnuntaina vastaan asettuu Latvia.