Finaalisarja jatkui Tampereella, Kärpät tasoitti voitot!

Liigan finaalisarja jatkui perjantaina Tampereella. Tappara vei ensimmäisen osaottelun nimiinsä, joten Kärpiltä odotettiin vahvaa pelaamista ja sarjan tasoittamista.

Ottelun alku oli oululaisille katastrofaalinen. Jo kolmannella peliminuutilla Tappara meni 1-0 johtoon Josh Greenin maalilla. Toisessa erässä Tappara jatkoi siitä mihin oli jäänyt kun Kristian Kuusela vei kotijoukkueen jo 2-0 johtoon. Toiselle erätauolle mentiin 2-0 tilanteesta. Kärpät oli koko alkupelin aivan eri joukkue kuin hallitessaan runkosarjaa. Pelin sävelet saneli kotijoukkue Tappara ensimmäiset kaksi erää.

Kolmanteen erään vieraat tulivat vahvasti ja Joonas Donskoi kavensi numeroiksi 2-1 kun kolmatta erää oli ehditty pelata vasta 45 sekuntia. Kärpät jatkoi rummutustaan ja tasoitti ottelun kolmannen erän kahdeksannella peliminuutilla Ivan Humlin maalilla. Voittajaa ei löytynyt varsinaisella peliajalla, joten ottelu eteni jatkoajalle. Tappara sai mahdollisuutensa kolmannen erän puolivälissä Esa Pirneksen otettua kaksi lähes perättäistä jäähyä, mutta tamperelaiset eivät kyenneet hyödyntämään ylivoimiaan.

Kun jatkoaikaa oli pelattu 10 minuuttia, Ivan Huml teki illan toisen maalinsa Masuhrin ja Maxwehlin syötöstä.

Ottelusarja jatkuu 1-1 tilanteessa heti huomenna Oulussa!