Scroll Top

Pesisvihje: JoMa – KPL

image

Superpesis jatkuu tänään täydellä kierroksella. Joensuussa kotijoukkue Joensuun Maila isännöi Kouvolan Pallonlyöjiä.

Kouvola aloitti kautensa melkoisella suonenvedolla vieden avausottelussa Sotkamon Jymyä. Sittemmin Kopla on palautettu maan pinnalle PattU:n toimesta. Viime kaudella Kopla ei selvinnyt edes pudotuspeleihin jääden 9:nneksi. Täksi kaudeksi joukkue on vahvistunut ja pudotuspelipaikka on hyvinkin otettavissa. Joukkueella on paljon nopeita etenijöitä, mutta kotiuttajia ei tahdo löytyä. Joukkueen ulkopeli on ollut myös surkeaa. Viime kaudella he päästivät 5 eniten juoksuja sarjassa 7,7 juoksua/ottelu.

JoMa voitti viime kaudella Superpesiksessä pronssia. Täksi kaudeksi runko on pysynyt kasassa ja joensuulaiset kamppailevat toisesta finaalipaikasta yhdessä Vimpelin kanssa. Hyvin sujunut hallikausi, siitä osoituksena toinen peräkkäinen halli SM- kulta.

Talviharjoittelussa Joensuu on kiinnttänyt erityisesti huomiota ulkopelin puolustukseen. Eli miten saataisiin vähennettyä vastustajan saamien juoksujen määrää. Viime kaudella joukkue päästi 55 juoksua enemmän kuin Sotkamo ja 25 juoksua enemmän kuin Vimpeli. Sisäpeli ja kotiutusosasto on varmasti kunnossa. Joukkueesta löytyy hurjia lyöjiä kuten Sami Joukainen, Aleksi Rautiainen ja Juha Niemi.

Yhteenvetona huonosti kotiuttava Kopla törmää Joensuun vahvistuneeseen ulkopeliin. Superpesiksen yksi kovimmista lyöjäkaarteista takoo tarvittavat juoksut kotijoukkueelle.

Superpesis

JoMa – KPL

kello 15:00

JoMa @ 1.90 Unibet

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.