Scroll Top

Ennakko ja vihje Venäjä – Kanada finaaliin

Gamblers MM Tshekki

Tsekin turnauksen päättävässä finaalissa nähdään kisojen kaksi ylivoimaisesti parasta joukkuetta, kun Venäjä ja Kanada iskevät yhteen 21:45 alkavassa ottelussa.

Välierissä Kanada ja Venäjä jättivät vastustajansa nollille. Kanada voitti Tsekin 2-0 ja Venäjä USA:n 4-0.

Kanada on uskomattomasti voittanut turnauksen jokaisen ottelun varsinaisella peliajalla ja heillä onkin mahdollisuus voittaa Infront Sports & Median myöntämä 950000 euron palkinto joukkueelle, joka voittaa turnauksen jokaisen ottelun varsinaisella peliajalla.

Venäjälle on myös varmasti tiedossa huikea bonus mahdollisesta maailmanmestaruudesta Venäjän presidentti Vladimir Putinin tietäen.

Luvassa on huikea ottelu, kun kaksi loistavaa ja tämän hetken maailman parasta joukkuetta iskevät yhteen. Kanada lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina, mutta Sergei Bobrovskyn pelatessa huippuottelun, on Venäjällä kaikki mahdollisuudet voittoon.  Gee uskoo Venäjän hyökkäyksen laajuuden ja maalivahtipelin pystyvän pieneen ihmeeseen ja voittavan kivenkovan Kanadan. Ottelussa kannattaa seurata kahden maailman kiistatta parhaan pelaajan kaksinkamppailua, kun Alexander Ovechkin ja Sidney Crosby pelaavat vastakkain maailmanmestaruudesta

Kanada – Venäjä

Kello 21:45

Venäjä ML @ 2.90 Bet365

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.